15 éves kölcsön a 15 éves Providenttel

Vegye fel a 15 éves kölcsönt a 15 éves Providenttel

A Provident 15. születésnapja alkalmából különleges kölcsön-lehetőséggel kedvez a fogyasztóknak. Az új ügyfelek – tehát azok, akik nem rendelkeznek tartozással – 2016. szeptember 14. és 2016. október 11. élhetnek a Tizenötös Kölcsönnel, ami 15 hetes futamidővel 100 000 – 150 000 Ft összegű kölcsönösszegre igényelhető, kezes és fedezet nélkül.

A kölcsön szabadon felhasználható, így ha régi terveit még nem váltotta valóra, ez adhat egy kezdő lökést. A törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok, nincs árfolyam- vagy kamatkockázat, a kölcsön folyósítása és a heti törlesztőrészletek megfizetése banki átutalás útján történik (kivéve otthoni szolgáltatás igénylése esetén) – hiszen a kölcsön mellé ingyenesen igényelhető a gyors és kényelmes Otthoni Szolgáltatás.

Mit kell tenni tehát? A hitel megrendelése telefonos ügyfélszolgálaton, vagy internetes weboldalon a kölcsönigénylésre kattintva elindítható. A kölcsönhöz szükség lesz bejelentett magyarországi lakcímre, igazolt rendszeres jövedelemre, érvényes azonosító okmányra és saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (kivéve, ha az ügyfél az Otthoni Szolgáltatást igénybe veszi).

A Tizenötös Kölcsön esetén gyors és kényelmes otthoni szolgáltatást a Provident ingyen nyújtja. A Provident munkatársa a telefonos egyeztetés során tájékoztatja a kölcsön feltételeiről és jellemzőiről, valamint felveszi a hitelbírálathoz szükséges adatokat. A hitelbírálat előkészítése és a szerződéskötés előre egyeztetett időpontban a Provident kirendeltségén, a 22 hitelpont egyikén történik (az időpont egyeztetésre a telefonos tájékoztatás során kerül sor). A kölcsön pozitív hitelbírálat esetén, a szerződéskötést követően 10 munkanapon belül kerül átutalásra az ügyfél bankszámlájára.

Teherviselő képességének alapos értékelésével csak akkora kölcsönt igényeljen és vegyen fel, ami Ön által visszafizethető. A nem kellően átgondolt és a kockázatviselési képességét meghaladó kölcsön felvétele teherbíró képességét meghaladó eladósodáshoz vezethet.