Apropó iskolakezdés! – Apropó Kölcsön a Providentnél

kölcsön

Szeptemberben minden az iskoláról szól. Míg a diákoknak csupa izgalom ez az időszak, hiszen újra találkozhatnak a barátaikkal, és megoszthatják nyári élményeiket, addig a szülőknek gyakran komoly fejfájást okoz, hogy miből finanszírozzák csemetéik iskolába indulását.

Drága gyermekem

A HVG tavalyi statisztikái szerint, ha a gyermekneveléssel töltött időt és a „szolgáltatásokat” is beleszámítjuk, egy egyke gyermek felnevelése hazánkban 70 millió forint körül alakul. Kétgyermekeseknél ez az összeg 41 millió forintra mérséklődik, a nagycsaládosoknál pedig nagyjából 38 millió forintra jön ki fejenként.

A tanév elején ráadásul számos váratlan kiadás keletkezik; ilyenkor derül ki, hogy szükség van új táskára, tolltartóra, a gyerek kinőtte az ünneplő ruháját, és még a tornazsák is üresen árválkodik. Az ilyen helyzetek megoldására akár különböző személyi gyorskölcsönöket is igénybe vehetünk.

Becsöngettek az anyagi nehézségeknek

A továbbtanuláshoz saját laptopra vagy számítógépre is szükség lehet, melyek komolyabb terhet jelentenek a családi kasszának. Egy kis segítséggel azonban könnyedén gondoskodhatunk róla, hogy semmi ne álljon a tanulás útjába, hiszen a Provident Apropó kölcsön segít, hogy jól induljon a tanév! Vegyük is sorra, hogy hogyan, milyen feltételekkel és mekkora összeget igényelhetünk most ősszel!

A Provident Apropó Kölcsönt 2018. augusztus 29. és 2018. szeptember 25. napja között igényelhetjük, 70 hetes futamidővel. Az elérhető kölcsönösszeg 300 000 és 500 000 Ft között mozog, a folyósítása pedig – akárcsak később a törlesztés is – kényelmesen, banki átutalással történik.

A Provident Apropó kölcsön főbb jellemzői:

  • A Provident Apropó kölcsön kezes és fedezet nélkül igényelhető, az igényelt összeg pedig szabad felhasználású.
  • Az igénylés és a törlesztés során 9,35%-os kamattal, illetve 9,8%-os THM-mel szükséges számolnunk.
  • A törlesztőrészletek (a legutolsó kivételével) a teljes futamidő alatt változatlanok, vagyis nincs árfolyam- vagy kamatkockázat.

A személyi kölcsönök új generációja

A Provident Apropó kölcsön minden eddiginél könnyebben elérhető, hiszen elég csak a  “Visszahívást kérek” gombra kattintanunk a weboldalon, hogy egy telefonos egyeztetés során minden részletet megismerjünk a kölcsön feltételeiről és jellemzőiről. Sőt, ha nincs kedvünk elmenni a bankba és sorban állni, az  Otthoni Szolgáltatást igénybevételével saját lakásunk kényelmében is tájékozódhatunk, és könnyedén letudhatjuk a teljes ügyintézést a nekünk leginkább megfelelő időpontban.

Tudj meg többet a Provident Apropó Kölcsönéről itt!

Provident tipp

Kíváncsi, hogy tervei megvalósításához pontosan milyen kölcsön lenne a legoptimálisabb? Próbálja ki Hitelkalkulátorunkat, és alakítsa ki a céljaihoz leginkább illeszkedő pénzügyi megoldásokat!