Meghosszabbított lehetőség! Évindító Kölcsön a Providentnél február végéig

Provident Évindító Kölcsön meghosszabbítva

Néha lassan indul az év, lassabban, mint terveztük: nagy tervekkel vágunk neki, mégis idő kell a megvalósításhoz, de ahhoz is, hogy belekezdjünk. A Providentnél ezért február 28-ig meghosszabbítottuk az Évindító Kölcsön felvételét! Van tehát idő tervezni és dönteni, tavasszal pedig indulhat a megvalósítás!

Már tervezzük a nyári nyaralást? Lakásfelújítás van idén a soron? Vagy esetleg új családtag érkezik idén? A Provident Évindító Kölcsöne többféle helyzetben segíthet nekünk, hogy az új év nyugodtan indulhasson, terveinket pedig nehézségek nélkül valóra válthassuk. Nézzük meg, hogy hogyan, milyen feltételekkel és mekkora összeget igényelhetünk 2017 elején! Mert az új év új tervekkel jár, amikhez kell egy kis támogatás.

Így tervezzünk az Évindító Kölcsönnel:

  • Az Évindító Kölcsön kezes és fedezet nélkül igényelhető.
  • Az igényelt összeg szabad felhasználású.
  • A törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak, nincs árfolyam- vagy kamatkockázat, amitől tartanunk kéne.
  • Az igénylés és majd a törlesztés során 24,89 %-os THM-mel szükséges számolnunk.
  • A kölcsön folyósítása és a havi törlesztőrészletek befizetése is gyorsan és kényelmesen, banki átutalással történik, amit bárhonnan egyszerűen elintézhetünk.

Tudj meg többet a Provident Évindító Kölcsönéről itt!

A Provident Évindító Kölcsönt 2017. január 18. és 2017. február 28. között igényelhetjük 20 hónapos futamidővel. A hiteligénylés folyamata egyáltalán nem bonyolult, és nem veszi el sok időnket sem, mivel telefonos ügyfélszolgálattal vagy weboldalon keresztül is intézhetjük a hiteligénylést. Kényelmes, gyors, egyszerű megoldást jelent a Provident Évindító Kölcsön, amivel 200 000 – 300 000 Ft közötti tőkeösszeget igényelhetünk, pozitív hitelbírálat és szerződéskötés esetén pedig 10 munkanapon belül már meg is kapjuk bankszámlánkra az igényelt összeget.  A Provident Évindító Kölcsön mellé külön díj ellenében igénybe vehetjük a gyors és kényelmes Otthoni Szolgáltatást és a Provident Előrelátó Csomagot is.

A Provident Évindító Kölcsön számos élethelyzetre nyújt megoldást, segít terveink megvalósításában és egy új, nyugodt év megtervezésében.

Az Évindító Kölcsön paramétereiről, a tőkeösszeget terhelő kamatról, díjakról itt tájékozódhat: Törlesztőtábla

Provident tipp

Tervezzünk előre! Gondoljuk át, hogy mit várunk 2017-től és magunktól, mik azok a dolgok, amiket szeretnénk megvalósítani, majd mérjük fel, hogy rendelkezünk-e az ezekhez szükséges erőforrásokkal, anyagi kerettel.