Induljon nyugodtan az év: Évindító Kölcsön a Providentnél

Lassan talán már egyikünk sem mondja ki hirtelen vagy írja le véletlenül, hogy 2016 van, hiszen már bőven benne vagyunk az újévben, ezért a 2017-es terveinket is érdemes végig gondolnunk. Lehet, hogy jól jön némi kölcsön is.

Szeretnénk kihasználni az év eleji akciókat, pihentető utazásra indulnánk, vagy lakásfelújítást tervezünk erre az évre, esetleg jó lenne akár mindhárom? A Provident Évindító Kölcsöne többféle helyzetben segíthet, hogy az újév nyugodtan indulhasson, terveinket pedig nehézségek nélkül valóra válthassuk. Nézzük meg, hogy hogyan, milyen feltételekkel és mekkora összeget igényelhetünk 2017. elején!Egy kis anyagi segítség nem árt az újévben terveink megvalósításához, ami nagyban hozzájárul a nyugodt, aggodalmak nélküli évünkhöz is. A Provident Évindító Kölcsönt 2017. január 18. és 2017. február 14. között igényelhetjük 20 hónapos futamidővel. A hiteligénylés folyamata egyáltalán nem bonyolult, és nem veszi el sok időnket sem, mivel telefonos ügyfélszolgálat segítségével vagy a weboldalon keresztül is intézhetjük a hiteligénylést. Kényelmes, gyors, egyszerű megoldást jelent a Provident Évindító Kölcsön, amivel 200 000 – 300 000 Ft közötti tőkeösszeget igényelhetünk, pozitív hitelbírálat és szerződéskötés esetén pedig 10 munkanapon belül már meg is kapjuk bankszámlánkra az igényelt összeget. Vegyük sorra, hogy mivel szükséges még számolnunk ennél a konstrukciónál!

A Provident Évindító Kölcsön főbb jellemzői:

  • Az Évindító Kölcsön kezes és fedezet nélkül igényelhető.
  • Az igényelt összeg szabad felhasználású.
  • A törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak, nincs árfolyam- vagy kamatkockázat, amitől tartanunk kéne.
  • Az igénylés és a törlesztés során 24,89 %-os THM-mel szükséges számolnunk.
  • A kölcsön folyósítása és a havi törlesztőrészletek befizetése is gyorsan és kényelmesen, banki átutalással történik, amit bárhonnan egyszerűen elintézhetünk.

Tudj meg többet a Provident Évindító Kölcsönéről itt!

Az Évindító Kölcsön paramétereiről, a tőkeösszeget terhelő kamatról, díjakról itt tájékozódhat: Törlesztőtábla

A Provident Évindító Kölcsön mellé külön díj ellenében igénybe vehetjük a gyors és kényelmes Otthoni Szolgáltatást és a Provident Előrelátó Csomagot is.

Provident tipp

Tervezzünk előre! Gondoljuk át, hogy mit várunk 2017-től és magunktól, mik azok a dolgok, amiket szeretnénk megvalósítani, majd mérjük fel, hogy rendelkezünk-e az ezekhez szükséges erőforrásokkal, anyagi kerettel.

A Provident Évindító Kölcsön számos élethelyzetre nyújt megoldást, segít terveink megvalósításában és egy új, nyugodt év megtervezésében.