Intézzük hitelünket pár kattintással – Online hiteligénylés

Intézzük személyi hitelt pár kattintással online a Providenttel

Előfordul, hogy gyorsan van szükségünk kölcsönre, de nem vagyunk tisztában egy személyi hitel pontos részleteivel. A Provident hitelkalkulátor azonnal a segítségünkre lesz, hiszen az online felületen elérhető szolgáltatást bármikor használhatjuk. A kölcsön kalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatjuk, hogy a gyorskölcsön, amit választunk, pontosan mit jelent számunkra: milyen törlesztőrészlettel, futamidővel, kamattal szükséges számolnunk. Nézzük a részleteket!

Az előzetes hitelkalkulációt bárhonnan, online elvégezhetjük a Provident weboldalán keresztül. Az általunk felvenni kívánt összeget beállítva azonnal látjuk a személyi kölcsön részleteit. Nincsenek rejtett díjak vagy plusz összegek, az online hitelkalkulátor pontosan megmutatja a szolgáltatás díját, a heti törlesztőrészletet, a futamidőt, a kamatot és azt, hogy mennyi a teljes visszafizetendő összeg. Így könnyedén, egy-két kattintással felmérhetjük, hogy a gyorshitel pontosan mivel is jár. Személyes adatainkat megadva azt is kideríthetjük, hogy mekkora a maximálisan felvehető hitelösszeg, amit igényelhetünk.

A szabadfelhasználású hitel kezes és fedezet nélkül igényelhető, a törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak, nincs árfolyam- vagy kamatkockázat, így nem érhetnek minket meglepetések sem. Pár kattintással, online adhatjuk le hiteligénylésünket.

A hiteligénylés előtt segítségünkre lehetnek a Provident kölcsönöket bemutató reprezentatív példák is. Ezeket érdemes végignéznünk, viszont ha marad még kérdésünk, a weboldalon keresztül kérhetünk visszahívást a hitelügyintézéssel kapcsolatban. Továbbá a Provident Otthoni Szolgáltatás külön díj ellenében történő igénybe vétele esetén egy előzetesen egyeztetett időpontban, saját lakásunkban történik a kölcsönhöz kapcsolódó ügyintézés.

 

 

Hozzászólások

 1. Tisztelt Provident. Nekem egy kérdésem lenn önökhöz. Jelenleg is van önök felé még tartozásom, amit lassan tudok törlesztgetni. Az lenne a kérdésem, hogy létezik e olyan megoldás, hogy igényelnék önöktől kölcsönt, amiből ki tudnám fizetni az eddigi elmaradásomat, és a fent maradó összeget törleszteném tovább. Kérem szives válaszukat, hogy meg beszéljük a további részleteket.Köszönettel.

  • Provident Pénzügyi Zrt.
   2017-05-04 - 13:45

   Tisztelt Tóth Rita!
   Köszönjük megkeresését. Kérjük, hívja telefonos Ügyfélszolgálatunkat a 06-80-60-60-60-es telefonszámon, ahol munkatársunk segítségére lesznek.

   Üdvözlettel:
   Provident Pénzügyi Zrt

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. / A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Kapcsolódó cikkek:

Gyorskölcsön a karosszékből – Otthoni szolgáltatás
Provident BLACK FRIDAY – egy heti törlesztőrészletét elengedjük!
Milyen dokumentumok kellenek a hiteligényléshez?
Kölcsöntípusok
Mit tegyen, ha fizetési nehézségekbe ütközik a hitel törlesztése során?