Minden, amit a cascoról tudnod kell

casco

Nem is kérdés: egy autó nagyban megkönnyíti az életet… Ám csak akkor, ha megfelelően gondoskodunk róla! Ezért fontos többek között a megfelelő casco kiválasztása. Az union24-casco biztosítással mindenki megtalálhatja a számára megfelelő konstrukciót!

Provident tipp

Miért érdemes az union24-cascot választani? A rugalmas és kedvező feltételek, valamint a szakszerű és megbízható kárrendezés mellett SuperShop kártyával rendelkező ügyfeleink további kedvezményekben részesülnek! Az online biztosítás kalkulátor és ügyintézés segítségével pedig gyorsan, optimálisan és egyszerűen megkötheti a járműve és anyagi helyzete szempontjából ideális biztosítást. Emellett az autó 3 éves koráig nem veszik figyelembe alkatrészeinek avulását, és 6 éves koráig is csak néhány meghatározott alkatrész cseréje esetén számolnak ezzel. Ráadásul a biztosítás pótdíj nélkül kiterjed a jármű összes gyárilag beépített extra felszereltségére.

Az alapbiztosítás szolgáltatási köre

Elsőként azt kell kiválasztanunk, milyen szintű alapbiztosítást szeretnénk: teljeskörű védelmet, lopás- és totálkárra is kiterjedőt, vagy kizárólag a lopás esetére érvényest. A mérlegelés eredményét a mindennapi környezettől kezdve a vezetés stílusáig sok minden befolyásolhatja, a végső választás előtt érdemes alaposan átgondolni a döntést befolyásoló tényezőket! Ebben a táblázatban könnyedén lekövethető, hogy az egyes konstrukciók pontosan milyen károkat fedeznek.

Kiegészítő biztosítások

A lehetőségek még a rugalmas alapbiztosítási konstrukciókkal sem érnek véget! A továbbiak közül az egyik a poggyászbiztosítás, amivel a kárrendezés nem csak az autót és a benne ülő személyeket ért károkra, de még a járműben található ingóságokra – a gyerekülést is beleértve – is kiterjed. A kölcsöngépkocsi biztosítás igénybevétele esetén pedig egy csereautó áll a casco-kár miatt működésképtelen jármű tulajdonosának rendelkezésére.

Bonus rendszer

Casco és kötelező bonus fokozatát egyaránt beszámítja a biztosítás, mindkettő fennállása esetén pedig a kedvezőbbet veszi figyelembe (részletek a lenti táblázatban). A kötelező felelősségbiztosításnál megszokott rendszerhez hasonlít az union24-casco bonusrendszere: a fizetendő díjat a kiérdemelt bonus mértékével előre csökkenti, így eleve alacsonyabb díjjal számolhatunk, és egy kár esetén nem vész el a teljes bonus.

Önrész

Az önrész vállalásának területén is széles választékot biztosítanak számunkra: összesen hat lehetőség áll rendelkezésünkre! Ezek vállalása további kedvezményeket biztosít egyes káreseményeknél, az üvegek javításánál pedig egyáltalán nem vonnak le önrészt.

 

Ti gondoskodtatok már autótok casco biztosításáról?

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. / A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Kapcsolódó cikkek:

Készíts tervet a jövőre, kezdd tudatosan 2018-at!
Spóroljunk az ünnepek előtt – Pénzügyi tippek
Hiteligénylés lépésről lépésre
Szeptemberi túlköltekezés? Segítünk!
Háztartási kisokos 2. – Milyen hűtőt válasszunk?