Minden, amit tudnod kell az utasbiztosításról

utasbiztosítás

Mindig érdemes észben tartanod az aranyszabályt: nincs utazás utasbiztosítás nélkül! Egy nyaralás költségeihez képest csekély összegért köthetsz biztosítást, amivel viszont minden kellemetlenségtől megóvhatod magad. Olvasd el a részleteket!

Mielőtt útnak indulsz a családdal, barátokkal vagy a pároddal, érdemes részletesen utánajárnod az union24-Retúr utazási biztosításnak! Az online elérhető utasbiztosítás kalkulátor segítségével pedig pontosan megtudhatod, hogy milyen költséget jelent számodra a biztosítás, így nem ér kellemetlen meglepetés, nem lesznek további költségeid sem.

Mik az előnyei?

Az union24-Retúr utazási biztosítás ügyintézése egyszerű, online elvégezhető, így akkor kötöd meg a biztosítást, amikor számodra a legalkalmasabb. Képzeld csak el, hogy pár kattintással elintézheted az online biztosítás minden lépését, és a biztosítás megkötésénél bankkártyával rögtön ki is fizetheted azt, így azonnal megkapod a biztosításhoz tartozó kötvényt is. Otthonról, a kanapén ülve köthetsz biztosítást sorban állás nélkül!

Miért az union24-Retúr?

Természetesen egyik nyaralás alkalmával sem a rosszra kell készülnöd, de nem is szabad úgy tenned, mintha veled nem történhetne véletlen káreset, baleset. Mindig fontos felkészülni!

Az union24-Retúr által kínált értékes biztosítási és segítségnyújtó szolgáltatások megoldást kínálnak minden kellemetlen és váratlan helyzetre. Ráadásul az online ügyintézéssel 20% kedvezményben is részesülsz az utazási irodákban elérhető termékcsoport díjához képest.

Provident tipp

Ha külföldi utad során ér váratlan helyzet és nem beszéled jól az ország nyelvét, vagy csak információra lenne szükséged, akkor az Union Biztosító éjjel-nappal hívható vonalán kérhetsz segítséget. A biztosító alkalmazottai a világ bármelyik részére képesek megszervezni a megfelelő színvonalú egészségügyi ellátást, betegszállítást, jogvédelmet és minden egyéb, a kötvényekben feltüntetett szolgáltatást.

Mikor szükséges megkötni?

Egy nyaralás tervezése során gyakran az utolsó lépésként jut eszedbe az utasbiztosítás? Pedig az utasbiztosítás külföldre és belföldre is nagyon fontos dolog. Ha az indulás előtti percekben hasít beléd, hogy elfelejtkeztél a biztosításról, akkor sem kell megijedned, mert az union24-Retúr utazási biztosítást pár perc alatt, online, bárhonnan elintézheted! A biztosítás megkötésével pedig azonnal megkapod az utazási biztosításhoz tartozó kötvényt is.

Te hova tervezel utazni idén? Oszd meg velünk kommentben!