Itt az idő, hogy megvalósítsd a terveidet a Provident legújabb havi törlesztésű Nyári varázs kölcsönével, mely kedvező THM-mel érhető el!

Mitől olyan különleges a Provident Nyári varázs kölcsöne?

Az új, szabad felhasználású havi kölcsönünk 400 000 és 800 000 Ft között igényelhető mindössze 9,8%-os THM-mel! A futamidő 22 hónap, amely során bármikor lehetőség van díjmentesen előtörleszteni. A kölcsön felvételéhez nincs szükség sem kezesre, sem fedezetre, a törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok, és nem kell tartani sem a kamatkockázattól, sem pedig az árfolyamváltozástól.

Felkeltette az érdeklődésedet? Ne maradj le, hiszen a Provident Nyári varázs kölcsöne kizárólag 2022. május 17. és 2022. július 11. között igényelhető!

Ki jogosult a Nyári varázs kölcsön igénylésére?

A Provident Nyári varázs kölcsönének igénylésére akkor vagy jogosult, ha legalább havi nettó 100 000 Ft rendszeres jövedelemmel rendelkezel, és még nem állsz kölcsönjogviszonyban a Provident Pénzügyi Zrt.-vel, illetve a korábbi kölcsöntartozásodat 2022. április 5. napáig kiegyenlítetted.

A Provident Nyári varázs kölcsön igénylésének további feltételei vannak:  

  • legalább 18 éves életkor, cselekvőképesség
  • bejelentett magyarországi lakcím
  • érvényes azonosító okmány
  • saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (kivéve, ha az Otthoni szolgáltatást veszed igénybe)

A kölcsön mellé külön díj ellenében igényelheted opcionális szolgáltatásainkat is!

Az Otthoni szolgáltatás egy kényelmi szolgáltatás, melynek igénybevétele esetén nem szükséges bankba menni, sorban állni vagy a munkahelyről elkéredzkedni, hiszen munkatársaink házhoz mennek, így a teljes ügyintézés, a szerződés megkötése, a kölcsönösszeg átadása, valamint a későbbiekben a törlesztőrészletek fizetése is az ügyfél otthonában történik. További előnye, hogy bankszámlára sincs szükség, hiszen a kölcsön összegét készpénzben adjuk át, illetve a törlesztés is készpénzben történik.

Az Előrelátó csomag pedig egy halál esetére vonatkozó tartozás-elengedési szolgáltatás, amely ezen felül tartalmaz egy meghosszabbított elállási/felmondási lehetőséget és egy, az ügyfélre vonatkozó csoportos élet- és balesetbiztosítást is.

Ez egy varázslatosan jó ajánlat! Miért?

Egy 500 000 Ft-os példán keresztül bemutatjuk, hogyan milyen feltételekkel veheted fel a Nyári varázs kölcsönünket, és milyen költségekkel jár annak visszafizetése!

Egy 500.000 Ft összegű, 22 hónapos futamidejű kölcsön esetén a THM 9,8%, az éves ügyleti kamat 9,40% (rögzített hitelkamat).

De lássuk forintosítva is, hogy mennyit is kell visszafizetned:

A kölcsön teljes díja 46 250 Ft, amely az ügyleti kamatot foglalja magába. A kölcsönt nem terheli egyéb díj, jutalék, költség, adó, így a visszafizetendő teljes összeg 546 250 Ft, ami 24 830 Ft összegű törlesztőrészletet jelent havonta.

Mennyibe kerül a kölcsön, ha az opcionális Otthoni szolgáltatást is igénybe veszed a fenti kölcsönöd mellé?

Az Otthoni szolgáltatás teljes díja a fent írtakon felül 107 500 Ft, így a teljes visszafizetendő összeg 653 750 Ft, a havi törlesztőrészlet pedig 29 720 Ft.

Kalkulálj!

A Provident oldalán találsz egy kalkulátort is, ahol kiszámolhatod, hogy az általad igényelni kívánt kölcsönösszeg esetén ez hogyan néz ki!

  1. lépés: Válaszd ki, mekkora összegre van szükséged, ezt megteheted a csúszka segítségével, de a jobb oldalon található plusz és mínusz gombokkal is beállíthatod.
  2. lépés: Igény esetén add hozzá az opcionális szolgáltatásaink valamelyikét vagy akár mindkettőt.
  3. lépés: Ha mindent beállítottál, kattints a jobb oldalon található, lila színű visszahívást kérek gombra.
  4. lépés: Add meg az adataidat (a nevedet és a telefonszámodat), hogy munkatársaink felvehessék veled a kapcsolatot.

Készen állsz egy kis Nyári varázsra?