TOP úti célok a téli sportok szerelmeseinek

Síelés, snowboard, sífutás… Ezek a téli sportok a mínuszokban is karban tartanak minket! Akkor pedig különösen egészségesek, ha a friss hegyi levegőn gyakorolhatunk. Itthon sajnos kevés természetes pálya áll a csúszni vágyók rendelkezésére, de külföldön is oda kell figyelni arra, hogy kellően magasra menjünk, különben könnyen hoppon, azaz hó nélkül maradunk – különösen a szezon elején. Szerencsére tudunk pár helyet Európában, ahol biztosra mehetnek a síelők!

Bővebben… ▸

5 konyhai eszköz, amibe érdemes befektetni

Egy bombabiztos kávéfőző szinte minden háztartásban megtalálható, ahol legalább egy koffeinfüggő lakik, ahogy a mikrohullámú sütő is könnyen népszerűvé vált, hiszen rengeteg időt spórolhatunk meg vele. Ám felmerül a kérdés: mi a helyzet a ritkán használt, mégis nélkülözhetetlen darabokkal, mint a turmixgép? Eláruljuk, mibe érdemes befektetni, ha hosszútávon gondolkodunk konyhaművészetünkkel kapcsolatban!

Bővebben… ▸

 

Háztartási kisokos 4. – Milyen mosogatógépet válasszunk?

A kerék óta a mosogatógép a leghasznosabb találmány az emberiség történetében, legalábbis akkor, ha házimunkáról van szó. Valódi áldás, ha akad egy a konyhánkban, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellene gondosan mérlegelni a mosogatógép vásárlás előtt. Szerencsére van pár tippünk, ami közelebb visz az ideális választáshoz!

Bővebben… ▸

Gyorstakarítás, ha csak 1 óra jut a lakásra

Mindenki szereti a rendet, de lássuk be: néha egyszerűen nincs időnk és energiánk az alapos takarításra. Azonban ettől még nem kell, hogy disznóóllá változzon a lakás! Pár egyszerű lépésben elérhetjük, hogy otthonunk a hálótól a fürdőszobáig fenntartható tisztaságban tündököljön a tavaszi nagytakarításig!

Bővebben… ▸

 

Fedezd fel Európát! – Prága

Az Osztrák-Magyar Monarchiában töltött közös idő, és az általános kelet-európai életérzés miatt az ember szinte elfelejti, hogy Csehország nem is tartozik a közvetlen szomszédaink közé. Ennek ellenére igazán közeli, így hétvégi programnak is kiváló kincses dobozként tündöklő fővárosa, Prága meglátogatása. Utánajártunk, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet az útból!

Bővebben… ▸

Minden, amit a cascoról tudnod kell

Nem is kérdés: egy autó nagyban megkönnyíti az életet… Ám csak akkor, ha megfelelően gondoskodunk róla! Ezért fontos többek között a megfelelő casco kiválasztása. Az union24-casco biztosítással mindenki megtalálhatja a számára megfelelő konstrukciót!

Bővebben… ▸