Provident Black Friday – 100 000 Ft kölcsön csak 2600 Ft kamattal!

Jó lenne kihasználni november 23-án a Black Friday keretein belül kínált akciókat, de addigra nem lesz még elég pénz a karácsonyi kasszában? Szerencsére tudjuk a megoldást! Vedd igénybe akciós Black Friday hitelünket, és fizess mindössze 2600 forintnyi kamatot 100 000 forint kölcsön után!

Akkor most a Providentnél is Black Friday lesz?

A mi ajánlatunk még ennél is jobb, ugyanis a mi kedvezményes kölcsönünket egyetlen nap helyett 4 héten keresztül kínáljuk! Az akció lényege, hogy ne kelljen lemondanod a spórolásról akkor se, ha november 23-án nem lenne elég fedezet rá a számládon, így október 31-től december 18-ig áll rendelkezésedre a kifejezetten erre az alkalomra megalkotott hitelkonstrukció.

Ez remekül hangzik, de hogyan néz ki a gyakorlatban?

Nem csak papíron vonzó az ajánlat, erre rögtön hozunk is egy konkrét példát: 100 000 forint és a Black Friday alatti kedvezményes árajánlat segítségével pont meg tudnád venni azt a hiper-szuper okostelefont, amit a gyerek már olyan régóta kinézett magának? Most a Providentnél 15 hetes futamidőre mindössze 2600 forintnyi kamatot kell fizetni 100 000 forint kölcsön után, ami bőségesen megtérül már akkor is, ha csak 20% kedvezményt kapunk az eredeti árból – a megadott példával számolva így összesen 17 400 forint marad a zsebünkben a hitelnek köszönhetően.

Honnan tudhatom meg a pontos részleteket?

Legkedvesebb és leghasznosabb barátunk, a hitelkalkulátor természetesen a Black Friday akció keretein belül sem hagy cserben minket. Itt beállíthatod, hogy pontosan mekkora összegre lenne szükséged, a kalkulátor pedig egy szempillantás alatt kiszámolja, hogy mekkora törlesztőrészlettel és kamattal kell számolnod az igénylése esetén. Amennyiben elégedett vagy a feltételekkel – és meglepődnénk, ha nem lennél – csak a „visszahívást kérek” gombra kell kattintanod, és kollegánk hamarosan megkeres a folyamat elindításához szükséges feltételekkel. Lehetne ennél egyszerűbb?

Nincs bankszámlám, így is kaphatok kedvezményes hitelt?

Az Otthoni szolgáltatás segítségével ügyintézőnk személyesen és készpénzben adja át az igényelt hitelösszeget. Az ezzel járó pluszköltségeket szintén kiszámolhatod a hitelkalkulátor segítségével.

Ne maradj le az akciókról! Igényled Black Friday kölcsönünket még ma, hogy azzal lephesd meg szeretteidet karácsonykor, amire igazán vágynak!

Ez érdekel! Megnézem a kalkulációt