Miért válasszam a Providentet?

– A Provident Pénzügyi Zrt. meghatározó szereplő a személyi kölcsönök piacán. Kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli kölcsönöket kínál.

– A kölcsön mellé külön díj ellenében igénybe vehető Otthoni szolgáltatásunk  révén a kölcsön ott is elérhető, ahol nincsenek bankfiókok, illetve Provident kirendeltségek.

– Kölcsönét Provident kölcsön esetében hetente, Provident Maxi kölcsön esetében havonta fizetheti.

– Az igényelt kölcsönösszeget pozitív hitelbírálatot követően, banki átutalás útján kapja meg, és a törlesztőrészleteket is átutalással kell megfizetnie.

– Lehetősége van arra is, hogy a külön díj ellenében igénybe vehető Otthoni szolgáltatásunkkal a kölcsön összegét készpénzben, Önnel előre egyeztetett időpontban, gyorsan, a szerződés megkötésével egyidejűleg, banki átutalás helyett, személyesen vegye át munkatársunktól az Ön otthonában.

– Szolgáltatásunk feltételei egyszerűek és könnyen átláthatóak.

– A Provident kölcsönei a hitelkártyás megoldásoknál alacsonyabb THM értékekkel rendelkeznek. Kiszámítható és kényelmes megoldást jelentenek, ezért egy váratlan kiadás esetén érdemes például a hitelkártya-kölcsönök alternatívájaként is számolni velük.

Hogyan igényelhetek kölcsönt?

Ügyfélszolgálatunkhoz bármilyen kérdés esetén fordulhat minden nap 07:30-20:00 óra között: 061 354 40 90 (külföldről is hívható)

Kölcsönigényléshez, kölcsönnel kapcsolatos információk kéréséhez kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül:

– használja a „Kölcsönigénylés” menüpontot

– hívja a fenti telefonszámot!

– küldje a HITEL szót SMS-ben a 06 20 555 50 50-es telefonszámra és visszahívjuk

 

Melyek a kölcsön elbírálásának alapvető feltételei?

– legalább 18 éves életkor

bejelentett magyarországi lakcím 

– igazolt rendszeres jövedelem [A Provident a hiteligényt elutasítja, ha a jövedelem kizárólag a következő forrásokból származik: munkanélküli ellátás/segély, álláskeresési járadék/segély, időskorúak járadéka, szociális jellegű támogatások, ellátások (egészségkárosodási és gyermekfelügyeleti támogatás {EGYT}, foglalkoztatást helyettesítő támogatás, települési támogatás, időskorúak járadéka, alanyi közgyógyellátás)]

– személyazonosságot igazoló dokumentum (pl.: személyi igazolvány, útlevél (érvényes)

– saját vagy közös tulajdonú lakossági forint bankszámla, illetve lakossági forint bankszámla feletti korlátlan rendelkezési jog (kivéve, ha az ügyfél az Otthoni szolgáltatást veszi igénybe)

 

Milyen dokumentumokat készítsek elő a hiteligényléshez?

A hiteligényléshez az alábbi dokumentumokat szükséges bemutatnia:

a) személyazonosságot igazoló okmány

– érvényes személyi igazolvány vagy ideiglenes személyi igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély

b) lakcímet igazoló okmány

– lakcímkártya

–  amennyiben a hiteligénylő tartózkodási helye nem azonos az állandó lakcímével és a lakcímkártyában a tartózkodási hely nem került feltüntetésre, úgy a tartózkodás alapjául szolgáló dokumentum (pl. bérleti szerződés)

c) jövedelmet igazoló dokumentum (mint például)

– munkabér jegyzék (bérpapír)

– nyugdíjszelvény, nyugdíjhatározat

– bankszámlakivonat

– munkáltatói igazolás

– postai szelvény, határozat

– NAV igazolás, könyvelő által kiállított igazolás

A jövedelmet igazoló dokumentumok nem lehetnek 1 hónapnál régebbiek.

Kérjük, ne feledje, hogy a kirendeltségünkön ( illetve Otthoni Szolgáltatás igénybevétele esetén területi munkatársunk által) történő hitelbírálathoz a megfelelő dokumentumokat be kell mutatnia munkatársunknak.

Mindenképpen szükségem van bankszámlára ahhoz, hogy kölcsönhöz jussak?

A kölcsön folyósításának feltétele, hogy Ön rendelkezzen saját vagy közös tulajdonában álló lakossági forint bankszámlával, vagy lakossági forint bankszámla feletti korlátlan rendelkezési joggal.

Ha azonban igénybe veszi Otthoni Szolgáltatásunkat, akkor nincs szükség bankszámlára. Ebben az esetben, a kölcsön összegét, a szerződés megkötésével egyidejűleg, készpénzben otthonában veheti át területi munkatársunktól. Továbbá a részleteket bankszámla használata nélkül otthonában, készpénzben törlesztheti területi munkatársunk útján.