Személyi kölcsön egyszerű feltételekkel

személyi kölcsön

A személyi kölcsönök virágkorukat élik, ami köszönhető a sokrétű, rugalmas felhasználásuknak, könnyű elérhetőségüknek, valamint az alacsony kamatoknak, ami jellemző a magyar pénzpiacra. A személyi kölcsönökből a legkeresettebbek a szabad felhasználású kölcsönök, emellett a piacon elérhetőek ingatlan vagy gépjármű fedezettel nyújtott személyi kölcsönök is.

Mi szükséges az hiteligényléshez?

A Provident által nyújtott szabad felhasználású kölcsönök igénylésének alapfeltételei a következőek:

  • igazolt rendszeres jövedelem
  • 18. életév betöltése, cselekvőképesség
  • bejelentett magyarországi lakcím
  • érvényes azonosító okmány
  • saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla

Más pénzintézetek a személyi kölcsön igénylésénél (attól függően, hogy ahhoz szükséges-e fedezet vagy sem) akár több hónapra visszamenőleg is kérhetnek bankszámlakivonatot, hogy felmérjék a hitelképességet. A hitel típusától függően kérhetnek továbbá ingatlan vagy gépjármű tulajdoni lapot, helyszínrajzot, és akár közjegyzői díj felszámítására is sor kerülhet.

Mit vizsgálnak az előzetes hitelbírálat, kalkuláció során?

Az előzetes hitelbírálat alapján az ügyfelek könnyedén tisztába kerülhetnek azzal, hogy az általuk kiszemelt hitel valóban elérhető-e, illetve kedvező-e a számukra. A pénzintézetek hitelbírálat során a hitelképesség megállapítása érdekében elsősorban az ügyfelek jövedelmi helyzetét vizsgálják meg. Ezen felül ellenőrzik, hogy az ügyfél mennyire megbízhatóan teljesíti vagy teljesítette fizetési kötelezettségeit, volt-e korábban olyan hátralékos szerződése, ami miatt KHR-listára került.

Online, otthonról, kényelmesen

Az előzetes kalkuláció nem igényel dokumentumokat a Provident esetében, de természetesen a valóságnak megfelelő adatok megadása szükséges.