Útravaló kölcsön a Providentnél!

Provident útravaló kölcsön

Csak egy egészen kicsi hiányzik már a terveid megvalósításához? Az Útravaló kölcsön segítségével akár 600.000 Ft-ot is felvehetsz, hogy egy lépéssel közelebb kerülj az álmaid és céljaid megvalósításához. Cikkünkben összegyűjtöttünk minden fontos információt, amit erről a konstrukciónkról tudni érdemes!

 

Mikor ideális az Útravaló kölcsön?

Ha kinézted álmaid bútorát, jelentkeznél egy tanfolyamra vagy csak az otthonod korszerűsítésében lenne szükség egy kis segítségre, akkor az Útravaló kölcsön pont hasznodra válhat! A szabadon felhasználható kölcsönhöz nincs szükség kezesre vagy akár fedezetre és a törlesztőrészlet is a teljes futamidő alatt változatlan marad majd. Az akció keretein belül 350.000 Ft-tól egészen 600.000 Ft-ig vehetünk fel kölcsönt, a futamidő 20 hónap lesz, a kamat 10,41%, míg a THM mindössze 10,9% !

Nincsenek rejtett díjak, a kalkulátor segítségével már a folyamat elején látható, hogy pontosan milyen feltételekkel és költségekkel jár a kiválasztott kölcsön! Látni fogjuk a havi és az utolsó törlesztőrészletet is, a kamatot, ahogyan a teljes visszafizetendő összeget is.

A még nagyobb kényelem érdekében most akár kedvezményes áron választható az Útravaló kölcsön mellé az Otthoni Szolgáltatás! Nem kell sorban állni, elmenni a bankba, hiszen mindent az otthonunk kényelmében intézhetünk el a Provident területi munkatársával! Ráadásul még bankszámlával sem kell rendelkeznünk, készpénzben is megigényelhetjük a felvenni kívánt összeget, ahogyan a törlesztést is ilyen módon rendezhetjük el.

 

Válaszd az Útravaló kölcsönt 350.000 Ft-tól egészen 600.000 Ft-ig, csak 10,9% THM-mel!

Milyen feltétlek mellett vehetem fel ezt a kölcsönt?

Ezt a típusú kölcsönt igénybe vehetik mindazok, akik még nincsenek kölcsönjogviszonyban a Providenttel vagy tartozásukat 2018 december 27. előtt már kiegyenlítették. Ezen felül feltétel a legalább 18 éves életkor, a cselekvőképesség, érvényes azonosító okmány, egy bejelentett magyarországi lakcím, igazolt rendszeres jövedelem, amihez szükséges a munkáltató igazolás csatolása – 500.000 Ft-ot elérő vagy meghaladó kölcsönösszeg esetén – valamint saját vagy közös tulajdonú bankszámla, kivéve az Otthoni szolgáltatás igénybevétele esetén.

 

útravaló kölcsön használtautó vásárláshoz

 

Hogyan működik a hiteligénylés?

A hiteligénylést már akár telefonon, egyszerűen és kényelmesen a Provident weboldalán kitöltött űrlapon keresztül is elindítható! Egy telefonos egyeztetést követően kezdetét veszi a hitelbírálat, ami, ha pozitív kimenetellel zárul, a szerződéskötést követően, 10 munkanapon belül átutalásra kerül az összeg.

 

Válaszd te is az Útravaló kölcsönt és valósítsd meg álmaidat!