Váltsuk valóra az álmokat! – Provident szülinapi pályázat

15 éves a Provident, valósítsa meg gyermeke álmát

A 15 éves Provident hátteret ad az álmoknak. A születésnap alkalmából szeretnénk megajándékozni a gyerekeket, ezért keressük a 15 legeredetibb álmot, amit igyekszünk meg is valósítani!

A kicsi otthon folyton egy nagy álmáról mesél? Ha nem a dinoszauruszok újra élesztéséról van szó, akkor akár segíthetünk is. Két lábbal állunk a földön, de az álmokban mi is hiszünk: ezért keressük azt a 15 álmot, amit valóra válthatunk. Hiszen a Provident szakértő pénzintézetként azért tesz, hogy a kis és nagy álmok is megnyugtató pénzügyi hátteret kapjanak.

A pályázatra 18 éven aluli gyermeke álmával jelentkezhet. Olyan vágyakat keresünk, amelyek megvalósítása hosszú távon is pozitív hatást gyakorol a gyermek életére.
Fontos, hogy a pályázat eredeti és megvalósítható legyen, és jó ügyet szolgáljon, a jövőt építse. A legjobb álmokért egyenként 100 ezer forint jár, melyet egy Sodexo Mindennapok Visa kártyára töltünk fel.
Az álmokat a Provident szakértő zsűrije választja ki: Szirmák Botond vezérigazgató, Dudás Krisztina marketingigazgató, Bodó Teodóra, a vállalati és kormányzati kapcsolatok vezetője és Nádai Anikó, az RTL Magyarország közismert műsorvezetője.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. október 14.

A Pályázat időtartama: 2016. szeptember 14. 9:00 – 2016. október 14. 15:00
Szavazás időtartama: 2016. november 23. 9:00 – 2016. november 25. 15:00
További részletek: Részvételi és adatkezelési szabályzat