Provident
blog
0% THM? Tudunk jobbat! – Így szerezd be a legjobb áron a játékkonzolodat!

2018-10-17

Észtárca

0% THM? Tudunk jobbat! – Így szerezd be a legjobb áron a játékkonzolodat!

Született gamer vagy és alig várod, hogy kezedbe vedd a legújabb kontrolleredet? Most megtudhatod, miben tud segíteni a Provident. Spoiler: sokkal több mindenben, mint gondolnád!

Egy kis matek sosem árt!

Ha már kinézted magadnak az áhított terméket, akkor jöhet egy áttekintés arra vonatkozóan, hogy jelenleg mit bír el a pénztárcád, hogyan tudod a legkedvezőbben megvásárolni az adott játékot, kontrollert. Mindenekelőtt fontos, hogy ne dőlj be az árcédulán látható 0%-os THM-eknek! Maga a kiadás tényleg nem lesz több az ott leírtaknál, ezt törvényi szempontból nem tudják kicselezni a hitelt kibocsátók, viszont jellemző, hogy az így keletkezett ajánlatuk közel sem a legjobb a piacon.

játékkonzol vásárlás

Mire gondolunk pontosan?

Azt írják egy vezető tech áruházban, hogy 164 900 Ft egy játékkonzol online áruhitellel, aminél az önerő és a THM is 0%-os, a futamidő pedig 10 hónap. Ezt egy lehetőségként elraktározod magadban, viszont amikor beütöd az Árukeresőbe a konzolt, azt látod, hogy máshol pontosan 20 ezerrel kevesebbe kerül, igaz csak egy összegben lehet elvinni.

Érdemes ilyenkor végigszámolni a személyi kölcsönt is, mint lehetőséget, hiszen sokkal jobban járhatsz! Ha 150 ezret igényelsz a Providenttől, akkor 5 000 Ft alapból a zsebedben marad. Visszafizetni is kevesebbet, 164 175 Ft-ot kell majd, ha a Provident személyi kölcsönét választod. A futamidő mindeközben 42 hét lesz, azaz kicsivel még hamarabb is vissza tudod fizetni a kölcsönt, mint a bolti áruhitellel – azaz 3 előnyt is fel tudunk sorolni úgy, hogy nem ámítunk senkit 0%-os THM-mel!

Ismerd meg Személyi Kölcsönünk részleteit, és figyeld a Provident oldalát mivel hamarosan még jobb ajánlatokkal találkozhatsz!

 

Ez érdekel! Megnézem a kalkulációt