Provident
blog
6000 facsemetét ültettünk a Pilisi Parkerdő területén

2022-04-25

Provident Life

6000 facsemetét ültettünk a Pilisi Parkerdő területén

Önkéntes kollégáink segítségével 6000 darab facsemetét ültettünk el a Pilisi Parkerdő Zrt.-hez tartozó Galgamácsai Vadászháznál.

A faültetést a tavaly indult ProviGreen fenntarthatósági programunk keretében valósítottuk meg, azzal a céllal, hogy hozzájáruljon a felnövekvő generációk egészséges környezetének megteremtéséhez. Nagy örömünkre nemcsak mi Provident dolgozók vettünk részt a megmozduláson: a faültetésben Botka Endre, a magyar válogatott és a Ferencvárosi Torna Club labdarúgója, valamint Molnár Mátyás sportriporter is segített nekünk.

A ProviGreen programunk középpontjában a vállalaton belüli környezettudatosabb működés, illetve a napi működésből eredő környezetterhelés ellensúlyozása áll. Szeretnénk hangsúlyozni az egyéni felelősségvállalás fontosságát is, ezért májusban kiemelt figyelmet szentelünk majd a fenntarthatóság témakörének.

A ProviGreen program tavalyi indulása óta egyébként az ország több pontját érintő környezetvédelmi roadshow-t rendeztünk már. Emellett húsz új, hibrid gépkocsival is bővítettük autóflottánkat annak érdekében, hogy ezzel is aktívan hozzájáruljunk a széndioxid-kibocsátás csökkentéséhez.

 

ProviGreen faültetés

 

Provident faültetés