Provident
blog
A Provident segít, hogy a legtöbbet hozd ki magadból

2019-10-08

Provident Life

A Provident segít, hogy a legtöbbet hozd ki magadból

Ép testben ép lélek, tartja a mondás, és ezzel mi a Providentnél nagyon egyetértünk. Fontos számunkra a dolgozóink egészsége és elégedettsége, ennek érdekében elindítottunk számukra egy Jól-Lét Programot.

A Bajnokok Klubja Sportegyesületet kollégáink azért alapították, mert korábban is sokat sportoltak együtt (futás, futball, röplabda…), és így még szervezettebb keretek között tehetik ezt meg. Emellett az Egyesület a cégen belül népszerűsíti az egészséges életmódot, és támogatja azokat, akik törekszenek rá. Az Egyesület a budapesti futóversenyek részvételi díját átvállalja a klubtagoktól, amennyiben csapatban és a Klub színeiben indulnak.

Mindenki kedvence az irodai jóga, melyre keddenként délután gyűlnek össze a felfrissülni vágyók. Az ülőmunka káros hatásaival veszik fel a harcot másfél órában, kíméletesen átmozgatva az izmokat. Ehhez még az irodát sem kell elhagyniuk: egy profi jógaoktató a Központi irodánkban található relax szobában tartja az órákat. A Bajnokok klubja előnyeit itt is élvezhetik a tagok, hiszen számukra is téríti a részvételt az Egyesület.

 

 

Mindenkiben rejlik némi egészséges versenyszellem, ebből kiindulva startolt el a Provident Tíztusa játékunk, melyben egy egész éves kalandra hívjuk dolgozóinkat. Aki kipróbál 10 különböző sportágat, és ezt fényképpel is bizonyítja, Decathlon utalványt nyerhet.

 

 

Az egészségmegőrzés elengedhetetlen része a rendszeres szűrővizsgálat. Egy Csepp Egészségprogramunkban országszerte 12 helyszínen rendezünk egészségügyi szűréseket, melyek során pontos képet kaphatnak a résztvevők az aktuális fizikai állapotukról, és szükség szerint szakértői tanácsokkal látják el őket a témához értő szakemberek.

 

 

Ennyi lehetőség mellett már igazán csak a dolgozókon múlik, hogy aktív és egészséges életet élhessenek a Provident segítségével!