Provident
blog

Mit tegyünk, ha gyorsan kölcsönre van szükségünk?

Minél gyorsabban szükséged lenne hitelre? Van rá megoldás! Cikkünkben megmutatjuk, hogyan lehet mihamarabb szabad felhasználású személyi hitelhez jutni.

Jelen bejegyzés kizárólag tájékoztató jellegű, és nem minősül jogi, pénzügyi vagy egyéb tanácsadásnak. Kérjük, hogy minden esetben olvasd el a vonatkozó jogszabályi előírásokat, illetve a témában fellelhető egyéb információs tartalmakat.

 

Miben mások a gyorskölcsönök, mint a “hagyományos” hitelek?

Egy gyorskölcsön első és legfontosabb előnye, hogy pozitív hitelbírálatot követően rövid időtartamon belül megkaphatod az igényelt összeget, nem kell rá heteket, sőt, akár hónapokat várakozni. Emellett a gyorskölcsön általában szabad felhasználású személyi hitel, így a kölcsönösszeg felhasználását nem kell utólagosan számlák bemutatásával igazolnod, és arra költheted a megkapott összeget, amire csak szeretnéd. Továbbá a gyorskölcsönökre vonatkozó igényedet online is jelezheted, hogy még egyszerűbb legyen az életed!

Provident tipp: Igényeld a Provident heti kölcsönét, vagy havi kölcsönét és valósítsd meg az elképzeléseidet!

Egy gyors hitel megoldást nyújthat bármilyen olyan helyzetre, amikor mihamarabb pénzre lenne szükséged – legyen szó akár esküvőről, családi nyaralásról, iskolakezdésről, lakásfelújításról vagy bármilyen váratlan kiadásról!

Azonnal felvehető hitel, gyorskölcsön

 

A Providentnél elérhető gyorskölcsönök

Heti kölcsön: A Provident által kínált heti törlesztésű kölcsön fedezet nélküli, kis összegű, rövid lejáratú személyi kölcsön, melyet pozitív hitelbírálatot követően egy összegben, banki átutalás útján bocsátunk rendelkezésedre. Visszafizetése szintén banki átutalással történik heti rendszerességgel. A heti kölcsön 57, 72, vagy 110 hetes futamidőre igényelhető. Az igényelhető kölcsönösszeg az egyes futamidők esetében eltérő.

Havi kölcsön: A Provident havi kölcsön igényelhető összege minimum 600.000 Ft és maximum 1.500.000 Ft, amelyet pozitív hitelbírálatot követően banki átutalással bocsátunk rendelkezésedre. Visszafizetése is havi rendszerességgel, átutalással történik. A havi kölcsön 30 hónapos futamidőre igényelhető.

A felvehető hitelek összehasonlítása érdekében látogass el honlapunkra, ahol minden fontos információt megtudhatsz a Provident kölcsöneiről!

 

Milyen feltételekkel igényelhető a Provident személyi kölcsön?

A Provindent személyi kölcsöneinek igényléséhez szükséges dokumentumok és előfeltételek:

  • 18 évet meghaladó életkor
  • Bejelentett magyarországi lakcím
  • Igazolt, rendszeres nettó jövedelem (ennek igazolása például jövedelemigazolással, bankszámlakivonattal, ellátást megállapító határozattal, munkáltatói igazolással)
  • Érvényes azonosító okmány
  • Saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (kivéve, ha igénybe veszed külön díj ellenében az Otthoni Szolgáltatást)

Gyorskölcsön és azonnal felvehető hitel - válaszd a Providentet!

 

A hitelkalkulátor segít kiszámolni, hogy meghatározott konstrukció esetében mekkora összeget kell visszafizetned!

A Provident személyi hitelkalkulátora segít megtalálni a számodra legkedvezőbb hitelkonstrukciót, emellett tájékoztatást nyújt az általad igényelni kívánt kölcsönt terhelő összes felmerülő költségről. A kalkulátorral kiszámolhatod, hogy az adott személyi kölcsönhöz mekkora heti vagy havi törlesztőrészlet tartozik, illetve ez mennyiben változik, ha a Provident kölcsön mellé  külön díj ellenében igénybe veszed az opcionális Otthoni Szolgáltatást és/vagy az Előrelátó Csomagot.

Figyelem! A hitelkalkulátor segítségével történő kalkuláció által adott eredmény nem minősül ajánlattételnek az adott kontrukcióra, a kiválasztott kölcsönösszeg csak az igénylést követő pozitív hitelbírálatot követően kerül folyosításra. A kalkuláció nem jár semmilyen kötelezettséggel. További részletek honlapunkon: Provident hitelkalkulátor

Igényelj hitelt a Providentnél gyorsan és egyszerűen!