Provident
blog
Fürdőszobai csempe trendek

2018-08-08

Csináld magad

Fürdőszobai csempe trendek

A fürdőszoba az egyik  legmeghittebb pontja a lakásunknak, így fontos, hogy az ottani felületek nagy részét kiadó csempék is azt a hangulatot árasszák magukból, ami nap mint nap fel tud tölteni minket. Ebben a cikkünkben a jelenleg trendi burkolatok és mozaik csempék között barangolunk.

 

A tökéletes csempe

A tökéletes csempe a fürdőszobában kicsit olyan, mint a tökéletes kanapé a lakberendezésben: önmagában nem létezik, de sokféleképpen meg lehet közelíteni és elégedetten lehet így zárni a keresést. Hatalmas a választék és tudjuk, hogy a kiválasztásztott mintát és anyagot hosszú időn keresztül kell majd szeretnünk – ha pedig vannak bármilyen rossz érzéseink az elején vele kapcsolatban, azok csak nőni fognak idővel. 

 

Semleges árnyalatok

Az élénk színek remekül működhetnek a lakás különböző pontjain, a fürdőszobát azonban érdemes visszafogottra venni. Nem véletlenül találkozunk a különböző fürdőkben semleges árnyalatokkal, pszichológiai szempontból ezek segítik a legjobban az ellazulást. Manapság a barna és bézs dominál, de olyanok is egyre többen akadnak, akik szürkés csempéket helyeznek fel, hogy ezzel fénylő ezüstös környezetet teremtsenek. A másik trendi megoldás a tégla elemek használata akár kis falfelületen is, ami úgy tud némi plusz életet vinni a fürdőszobába, hogy közben nem írja felül az alap színeket.

 

Provident-tipp

A fürdőszoba felújítás nem két forint, viszont megéri nekiveselkedni, hiszen az igazán nyugtató és felfrissítő esti zuhanyzások felbecsülhetetlenül értékesek. Ilyenkor jön jól a Provident személyi kölcsöne, melyről itt tudsz olvasni részletesebben!

 

Teljes burkolás

A XX. században sok fürdő helyiséget A-tól Z-ig leburkoltak, ahogy azt a régebbi filmeken láthattuk is. A mostani évtized végén ez visszajött a divatba, mégpedig úgy, hogy a falak mellett az összes falat és mennyezetet ugyanazzal a burkolattal látja el néhány tulajdonos. Ha valaki ilyenre szánja el magát, mindenképp valamilyen fehér, vagy ahhoz közeli színű csempét választania, mert ha sötétebb irányba indul el, az könnyen egy nyomasztó fürdőszobát eredményezhet.

 

Megmozgatták a fantáziádat ezek a fürdőszoba ötletek? Ha igen, akkor kezdj el böngészni a lakberendezési áruházak kínálatában, biztosan meg fogod találni a (majdnem) tökéletes csempét!