Hogyan működik a Provident hitelkalkulátor?

A Provident hitelkalkulátora segít abban, hogy megtalálja az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót azáltal, hogy tájékoztatást nyújt a kalkulátoron kiválasztott kölcsönösszeghez tartozó díjakról, költségekről, a futamidőről, a teljes visszafizetendő összegről, a kamat és a THM mértékéről, valamint a fizetendő heti vagy havi törlesztőrészlet nagyságáról, illetve arról, hogy ez mennyiben változik, ha a kölcsön mellé külön díj ellenében esetlegesen igénybe veszi a Provident opcionális szolgáltatásainak bármelyikét: az otthoni szolgáltatást és/vagy az Előrelátó Csomagot. A hitelkalkulátor használata semmilyen kötelezettséggel vagy költséggel nem jár!

Figyelem! A hitelkalkulátor segítségével történő kalkuláció által adott eredmény nem minősül ajánlattételnek, a kiválasztott kölcsönösszeg csak a hiteligénylés alapján lefolytatott hitelbírálat pozitív eredményét követően, a kölcsönszerződés megkötése után kerül folyósításra. A kalkuláció az Ön oldalán sem keletkeztet semmilyen kötelezettséget. További részletek a providentonline.hu/hitelkalkulator, illetve a provident.hu/hitelkalkulator oldalon.

Hogyan működik a hitelkalkulátor?

  1. Elsőként válassza ki a felvenni kívánt kölcsönösszeget.
  2. Majd válassza ki, hogy a törlesztőrészletet havi vagy heti gyakorisággal szeretné fizetni.
  3. Amennyiben otthonában, készpénzben szeretné megkapni a kölcsön összegét, úgy jelölje be a kölcsön mellé külön díj ellenében igénybe vehető opcionális otthoni szolgáltatást is.
  4. Ha külön díj ellenében igényelni kívánja az opcionális Előrelátó csomagot, úgy kérjük, erre vonatkozóan is jelölje az igényét.
  5. Utolsó lépésként pedig válassza ki a kölcsön futamidejét.
  6. Ezután a Provident hitelkalkulátor megmutatja a kiválasztott kölcsönösszeg vonatkozásában:
  • futamidőtől függően a heti vagy havi törlesztőrészlet összegét
  • a fizetendő kamat összegét
  • otthoni szolgáltatás igénylése esetén annak teljes díját
  • Előrelátó Csomag igénylésének esetén annak díját
  • a THM mértékét
  • és a teljes visszafizetendő összeget

hírlevél feliratkozás