Miért érdemes a Providentet választani?

– A Provident Pénzügyi Zrt. több mint 20 éve meghatározó szereplője a személyi kölcsönök piacának. Kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli kölcsönöket kínál ügyfeleinek, melyeknek feltételei egyszerűek és könnyen átláthatóak.

– Lehetőség van heti és havi törlesztésű kölcsönt is igényelni

– A törlesztőrészletek a futamidő alatt nem változnak. Nincs árfolyam és kamatkockázat és nincsenek rejtett költségek sem.

– Az igényelt kölcsönösszeg a pozitív hitelbírálatot követően banki átutalás útján kerül folyósításra, és a törlesztőrészleteket is átutalással kell megfizetni kivéve, ha az ügyfél igénybe veszi külön díj ellenében az opcionális Otthoni szolgáltatást. Ebben ez esetben a Provident munkatársa egy előre egyeztetett időpontban az otthonában keresi fel az ügyfelet, ahol megtörténik a hitelbírálathoz kapcsolódó ügyintézés, illetve pozitív hitelbírálat esetén a szerződés megkötése, valamint a kölcsönösszeg készpénzben történő átadása, illetve ugyancsak az ügyfél otthonában kerül sor a későbbiekben a törlesztőrészletek megfizetésére is. Az Otthoni szolgáltatás nagy előnye tehát, hogy nem kell befáradni egy Provident kirendeltségbe sem és bankszámlára sincs szükség.

További információkról kérjük, tájékozódjon honlapunkon, vagy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat.

 

 

hírlevél feliratkozás