Hogyan lettem fradista?

Ha úgy érzed, nálad Fradistább nagyszülő nincs a világon és még az unokád is focirajongó, akkor itt a lehetőség, hogy nyerj egy fantasztikus utazást a családodnak 4 fő részére a Fradi csapatával Törökországba, a Trabzonspor – Ferencváros UEFA Európa Liga mérkőzésre, 2022. november 3-án.

A Fradista leszek! című mesekönyv támogatójaként a Provident Pénzügyi Zrt. pályázatot hirdet, melynek keretében keressük azokat a felemelő és kedves focitörténeteket, amelyben a Fradi, a nagyszülő és az unoka a főszereplők. Témánk apropója, hogy az egyik legértékesebb kötelék családon belül a nagyszülő és unoka közötti csodálatos kapcsolat, melyet a most megjelenő Fradista leszek! című mesekönyv is jól ábrázol.

  1. Pályázni egy olyan 10-15 soros történettel lehet, amely a nagyszülő és az unoka Fradival kapcsolatos legkedvesebb közös élményét, történetét írja le.
  2. A történet mellé egy, a nagyszülőről és az unokáról készített közös fotót is kérünk csatolni.
  3. A pályázatot 2022. október 10-ig lehet benyújtani online ezen a honlapon keresztül.
  4. A három legmegkapóbb történet kerül díjazásra.
  5. Eredményhirdetés 2022. október 20-án a blog.provident.hu/hogyan-lettem-fradista honlapon. A nyertes pályázók a megadott e-mail-címen is értesítésre kerülnek.
  6. Pályázatot olyan természetes személy nyújthat be, aki 18. életévét betöltötte, cselekvőképes, bejelentett, állandó magyarországi lakóhellyel és e-mail-címmel, valamint magyar állampolgársággal rendelkezik. Ha a pályázatként benyújtott történetben az unoka 18. éven aluli, a pályázó az unoka egyik törvényes képviselője (szülő, gyám, gondnok) lehet.

Kérjük, a pályázat benyújtása előtt tájékozódj a részvétel további feltételeiről, melyek a Részvételi szabályzatban találhatóak.

Azért, hogy ne fogyjatok ki a jövőben sem a focis élményekből, mi garantáljuk az életre szóló élményeket a Fradi csapatával:

1. helyezett díja:

4 fő részére egy közös utazás a Fradi csapatával Törökországba a Trabzonspor – Ferencváros UEFA Európa Liga mérkőzésre, 2022. november 3-án.

2. helyezett díja:

4 fő részére VIP belépő a Fradi-Paks hazai bajnoki meccsre a Groupama Arénában, 2022. november 9-én.

3. helyezett díja:

2 db Fradi 10.000 Ft értékű ajándékkártya és Fradista leszek! című mesekönyv a csapat által dedikált példánya.

Neked mi a történeted?

Pályázó adatai Tooltip ikon A történetben szereplő 18 év alatti unoka esetében a Pályázó a kiskorú törvényes képviselője (szülője, gyámja, gondnoka) lehet.

Pályázati anyagok Tooltip ikon A képen kizárólag a nagyszülő és a kiskorú lehet, egyéb személyek nem szerepelhetnek a képen.