Provident
blog

Ismered már a Kajla útlevelet? Megmutatjuk, miért érdemes “kiváltanod”!

Fedezd fel Magyarország legérdekesebb helyeit egy izgalmas kaland keretein belül a Kajla útlevél segítségével! Számos kedvezmény és meglepetés vár, miközben bebarangolod a családdal az országot. Legyen egy hosszabb túrázás vagy egy rövid kirándulás, minden megye feledhetetlen élményekkel gazdagít.

Mire jó a Kajla útlevél?

Az útlevél kabalafigurája, a vidám és játékos kölyökvizsla, Kajla, akivel együtt felfedezheted azokat a pecsételő pontokat az országban, melyek részt vesznek az akcióban, ami számos kedvezménnyel vár. Az útlevélbe útitervet is készíthetsz és jegyzetelhetsz vagy írhatsz egy kis beszámolót az élményeidről, de megtervezheted akár saját képeslapodat is.

A helyszíneken plakátok segítenek eligazodni, utána pedig nincs más dolgod, mint felmutatni Kajla útleveled és bezsebelni a kedvezményeket. Ne feledd, mielőtt útnak indulsz, ellenőrizd a hely nyitvatartását, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.

 

Kajla nemcsak az útleveledben, de egy webes játékban is melletted lesz, ráadásul a mobilodra is letöltheted azt az applikációt, mellyel nemcsak virtuális belföldi utazást tehetsz, de jutalmakat is szerezhetsz.

 

Ne felejtsd el gyűjteni a Kajla matricákat sem, melyeket színpompás albumodba ragaszthatsz és egy virtuális albumban megjelölheted, miből van több, melyik hiányzik, így arra is lehetőséged nyílik, hogy csereberélj a többi gyűjtővel. Zsebeld be Kajla matricacsomagjaidat Te is a Spar és Interspar üzleteiben.

 

Csatlakozz a kedvezmények világához Te is!

Hogy a Kajla útlevelet megéri kiváltani, azt mi sem bizonyítja jobban, mint azok a számok, melyek 2019 statisztikáját mutatják. Ebben az évben:

  • 10 millió km-ert tettek meg a felhasználók díjmentes Kajla jeggyel, a MÁV és a GYSEV vonatain.
  • Közel 200 ezer pont gyűlt a Kajla útlevelekbe.
  • A Dunán és a Balatonon 6100 díjmentes jeggyel utaztak a résztvevők.
  • A Magyar Postától 50 ezer ingyenesen feladható képeslapot kaptak a játékosok.
  • 50 ezer albumba összesen 10 millió matrica gyűlt össze!

 

A kedvezmények tárháza pedig szinte végtelen: van, ahol korlátlan mennyiségű ingyen szörpöt kínálnak vagy igazán kedvezményes áron juthattok belépőkhöz olyan izgalmas helyekre, mint egy szabadulószoba vagy egy több száz éves vár. A programok között akad élményfestést kínáló foglalkozás, választhattok sütőkurzust és édességkészítő tanfolyamot is a kedvezményes helyek listájáról.

 

Izgalmas úti célok Magyarországon

A belföldi utazás során hazánk rejtett csodáit is felfedezheted, de jócskán vannak méltán népszerű kirándulóhelyek is a listán. Itt van mindjárt Eplény, ahova télen-nyáron érdemes ellátogatni. A síeléshez, snowboardozáshoz, szánkózáshoz nélkülözhetetlen hóról 49 hóágyú gondoskodik télen, hogy bármikor síelhessünk. A 8 km hosszú pálya kezdőknek és profiknak is megfelelő. Ha beköszönt a jóidő, libegővel juthatsz fel a hegytetőre, ahonnan csodás kilátás nyílik a Bakonyra. A Bakonyi Természettudományi Múzeumban pedig két, az utolsó jégkorszakból maradt mamutcsontvázat is megcsodálhatsz.

bakony

Igazi családi programot kínál az év minden szakában a Nyíregyházi Állatkert, mely többször elnyerte már az európai állatkertek rangsorának előkelő első helyét. Nem is csoda, hiszen az 5000 állatnak otthont adó állatkert 30 hektáron terül el tölgyerdőkkel gazdagítva. A látogatók földrészenként ismerhetik meg az élővilág csodáit, ráadásul itt télen is találkozhatsz jaguárokkal, oroszlánokkal vagy zebrákkal, de betekintést nyerhetsz abba is, hogyan trenírozzák a kis fókákat a gondozók újabb trükkök elsajátítására.

 

Ha szeretitek a legendás várakat, Sárospatakot mindenképpen érdemes megcélozni, a várban még az ágyúöntő műhely is fennmaradt, ahol közel 80 ágyú készült el az 1600-as években. A Bodrog folyó partján álló vár 1960-as renoválása óta a környék legnagyobb látványosságának számít. Egy legenda szerint a Vörös-toronyban őrzött kincseket egy diák csente el, aki egy csókát tanított be, hogy minden nap lopjon egy aranyat az ablakon berepülve.

 

A tudomány területére is elkalauzolhattok a családdal, ha ellátogattok a Debrecen Agóra Tudományos Élményközpotba. Ha szeretnétek ágyúval célba lőni, felfedezni a Bermuda-háromszög titkait vagy lélekzetelállító laborkísérletekben részt venni, itt megtehetitek. Egy óriási játszótéren pedig tesztelheted, mennyire vagy gyors és erős, de megtapasztalhatod, milyen az ha becsap a szemed, és ha összeszeded a bátorságod, akár 2 méter magasan is biciklizhetsz

 

A wellness szerelmesei is csemegézhetnek a kínálatból. A családi pihenést akár Bükfürdőn is kezdhetitek, ahol a nagyhírű gyógyvíz, a négyévszakos medencék és csúszdák, valamint egy különleges cápabarlang gondoskodnak a feledhetetlen élményekről. A számos látnivaló mellett a közelben Sopron és a Fertőrákosi Kőfejtő csodái is várnak.

 

Készen állsz, hogy bebarangold az országot Kajla útlevéllel?