Provident
blog

Kölcsöntípusok

A szerződésben foglalt feltételektől függően többféle kölcsönt különböztetünk meg. A Provident fő profilja a fedezet nélküli kölcsön, ami azt jelenti, hogy Önnek nem kell valamilyen ingó, vagy ingatlan értéket garanciaként bemutatni az igényléshez. Ez nagy könnyebbség lehet az ügyfeleknek, ráadásul hiteleink jellemzően kis összegűek (30.000-440.000 Ft), magánszemélyek hétköznapi gondjaira kialakítva. Előzetes feltétel, hogy a hiteligényét adóstárssal együtt nyújtsa be. Ezen kívül feltétel még a nagykorúság, a bejelentett magyarországi lakcím, az igazolt, rendszeres jövedelem megléte (vagyoni fedezett helyett Ön ugyanis ezzel garantálja, hogy képes lesz a hitel törlesztésére), továbbá szükség van még érvényes azonosító okmányra és saját, vagy az adóstárssal közös tulajdonú lakossági bankszámlára (az otthoni szolgáltatás esetében módosul ez a feltétel, de erről részletesen lejjebb).

A hiteligénylés gyors és egyszerű, hiszen a Provident célja, hogy hatékony rendszerrel segítse az ügyfeleit. Éppen ezért az igénylés telefonos ügyfélszolgálatunkon, és interneten, a Provident weboldalán keresztül is lehetséges. Pozitív elbírálás esetén 10 munkanapon belül megjelenik bankszámláján az igényelt összeg. Szolgáltatásunk ezért formálhat igényt a gyorskölcsön elnevezésre. Azonban bármennyire is csábító ez az ajánlat, mindenképpen fontolja meg a lehetőségeit, határozza meg a költségkeretét, mielőtt igénybe venné, hogy a kölcsön semmiképp ne jelentsen kockázatot az agyagi biztonságára.

Otthoni Szolgáltatás Csomag

Ejtenünk kell még néhány szót Magyarországon egyedülálló, otthoni szolgáltatásunkról is. Ennek lényege, hogy Ön a törlesztőrészleteket nem egy bankszámlára utalja, hanem egy munkatársunknak adja át, aki előre egyeztetett időpontban keresi Önt fel az otthonában. Ennek célja, hogy Ön kényelmesen, otthonról, mégis személyes kontaktuson keresztül intézhesse a törlesztést. A szolgáltatás előnye még, hogy ezáltal egy munkatársunk kizárólag Önnel foglalkozik a kijelölt időben, s így felteheti a kölcsönnel kapcsolatban felmerülő kérdéseit Ráadásul nincs időkorláthoz kötve, hiszen az egyeztetés alapján akár munkaidőn túl, vagy hétvégén is felkeresheti Önt munkatársunk.