Provident
blog
Közös célok, közös programok a Providentnél

2019-10-25

Provident Life

Közös célok, közös programok a Providentnél

A Providentnél tudjuk, hogy mennyire fontos a dolgozók motiválása és elismerése. Annak érdekében, hogy az üzleti célok elérése ne csupán egy kötelező céges érdek legyen, különböző  plusz juttatásokat és számukra hasznos eseményeket ajánlottunk fel azoknak a munkavállalóknak, akik teljesítik a kitűzött célt. Ennek a különleges ösztönzésnek hála, nem csak a jól végzett munka öröme jár a szorgalmas dolgozóinknak, hanem a meglepetés programok nyújtotta izgalmak is.

Nem is akármilyen kiváltságokkal kedveskedtünk: augusztusban egy extra szabadnappal gazdálkodhattak a jól teljesítő kollégák, melyet kedvük szerint használhattak fel szórakozással egybekötött kikapcsolódásra. Volt, aki aktív pihenéssel, bowlingozással, golfozással töltötte, mások pedig mozizással, kávézgatással lazítottatok ezen a különleges napon, mely a feltöltődés napja fantázianevet kapta.

feltöltődés provident

A közös célok elérésében óriási szerepet játszik a csapatok együttműködése. Ha jól kijönnek egymással a kollégák, a munka is könnyebben, hatékonyabban folyik. Ezért hát a szeptemberi célok elérésekor csapatépítővel jutalmaztuk a jól teljesítőket: volt, aki elvonult vidékre a város zajától, olyan is, aki a bogrács alá gyújtott, felöltötte a kincskereső kisködmönt, vagy éppen egy kimerítő, de annál szórakoztatóbb sportnapot rendezett.

provident bográcsozás

A megerősödött csapatszellem segítségével nem csak a munkahelyi légkör válik sokkal barátibbá, de a munkavégzésre is pozitív hatással van.

csapatépítés provident

A közös étkezéseknek kiemelkedő szerepe van a társasági élet kialakításában, ám sajnos rohanó világunkban egyre ritkábban tudunk leülni együtt egy jóízűt enni.  Ilyenkor kerülnek terítékre olyan témák, amikre munka közben a fontos határidők és tennivalók sokasága közt egyszerűen nem jut elegendő idő. Ezért hát októberi jutalmul egy ínycsiklandó pizzaebéddel leptük meg az adott üzletági csoportokat, melynek során ebédidőben közösen felkerekedtek felkutatni a környék legjobb pizzériáját, természetesen a cég támogatásával.

fagyizás provident

Életünk jelentős hányadát töltjük a munkahelyünkön, mi a Providentnél ezekkel a jólléti programokkal gondoskodunk hát arról, hogy ez az eltöltött idő jó hangulatban és kellemes környezetben teljen mindenki számára.

golf provident