Provident
blog
Legyél te a pénzügyi tudatosság bajnoka! – 10 kérdés, 10 ajándék

2019-03-10

Észtárca

Legyél te a pénzügyi tudatosság bajnoka! – 10 kérdés, 10 ajándék

Ha eddig is úgy érezted, hogy otthon vagy a pénzügyi és gazdasági témákban, és még pénzügyileg is tudatos vagy, akkor a Provident új kvízjátékát egyenesen imádni fogod! A Provident Családi Kasszasikerek Program tizedik születésnapjának alkalmából megrendezett játékon a 10 leggyorsabban, legjobb választ adó játékos most értékes nyereményekben részesülhet!

Értékes díjak az értékes tudásért!

Ahhoz, hogy te vidd haza a szuper nyereményeket, köztük egy iPhone 8-at, első lépésként regisztrálnod kell a https://www.nyerotizes.hu/ oldalon. A kvízjáték során 10 olyan kérdésre kell választ adnod, ami a pénzügyekkel és a gazdasági témákkal kapcsolatos tudásodat méri fel. A legvégén az a 10 játékos lesz a győztes, akik a játék időtartama alatt, egészen pontosan március 20-ig, a lehető legrövidebb idő alatt adja a legtöbb helyes választ.

 

Készülj fel a megmérettetésre!

Mielőtt lerohannád a kvízt, érdemes egy kicsit készülni is, hogy a tudásod biztosan a toppon legyen! Keresd fel az oldalon a Tudástár menüpontot, hogy bővíthesd az ismereteidet és elmélyedj a Pénziránytű Alapítvány, a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központja és a Provident Családi Kasszasikerek Program anyagaiban! Okosodj, hiszen ez duplán megéri, mivel az ilyen jellegű ismeretek mindig hasznosak lesznek, tehát kiváló hosszú távú befektetés bármelyik résztvevő számára!

nyerőtizes

Provident Családi Kasszasikerek Program

A korszerű gazdasági és pénzügyi ismeretek forrása, már egészen 2008 óta. A program keretein belül már számtalan fiatal és felnőtt juthatott hozzá tananyagokhoz, vehetett részt játékokon és a Kasszasikerek által támogatott képzéseken is. Folyamatosan együttműködnek más szervezetekkel is, akik szintén hisznek ebben a jó ügyben.

Az ő érdekük, a te érdeked! Legyél tisztában te is azzal, hogyan épülnek fel a pénzügyi termékek és a hitelszerződések, hogy a későbbiekben felkészülten és felelősen tudj dönteni hitelfelvételről és könnyedén biztosítani tudd a törlesztőrészlet fedezetét is.

 

Pénziránytű Alapítvány

Mint a játék fő partnere, az alapítvány számára is fontos, hogy a gazdasági és pénzügyi ismeretterjesztés terén elmélyítsék az emberek tudását. Az évek során már több tankönyv, társas és digitális játék, eseménysorozat, kutatás egy sikeres iskolai és szakmai hálózat működtetése és tanárok képzése is a nevükhöz és munkásságukhoz köthető.

 

Készen állsz a játékra? Válaszolj a leggyorsabban a lehető legtöbb kérdésre és legyél Te is a legjobb 10 egyike!

Kitöltöm a kvízt!