Provident
blog

Hogyan működik a Provident hitelkalkulátor?

Kalkulálj gyorsan, kényelmesen online a Provident hitelkalkulátor segítségével, és jelezd igénylési szándékod is online!

Jelen bejegyzés kizárólag tájékoztató jellegű, és nem minősül jogi, pénzügyi vagy egyéb tanácsadásnak. Kérjük, hogy minden esetben olvasd el a vonatkozó jogszabályi előírásokat, illetve a témában fellelhető egyéb információs tartalmakat.

 

Miért jó a Provident hitelkalkulátor?

A Provident hitelkalkulátora segít abban, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb hitelkonstrukciót, emellett tájékoztatást nyújt az általad igényelni kívánt kölcsönt terhelő összes költségről, és az álatald visszafizetendő összegről.

A kalkulátor megmutatja, hogy az igényeidnek megfelelő személyi kölcsönkonstrukció esetében mekkora a teljes visszafiztendő összeg, a kamat mértéke, a THM értéke, illetve mekkora a fizetendő heti vagy havi törlesztőrészlet, illetve ez mennyiben változik, ha a kölcsön mellé külön díj ellenében esetlegesen igénybe veszed a Provident alábbi opcionális szolgáltatásainak bármelyikét: az  Otthoni Szolgáltatást és/vagy az Előrelátó Csomagot. Ráadásul a kalkulátor használata semmilyen kötelezettséggel vagy költséggel nem jár!

Figyelem! A hitelkalkulátor segítségével történő kalkuláció által adott eredmény nem minősül ajánlattételnek az adott kontrukcióra, a kiválasztott kölcsönösszeg csak az igénylést követő pozitív hitelbírálatot követően kerül folyosításra. A kalkuláció neked sem jár semmilyen kötelezettséggel. További részletek honlapunkon: Provident hitelkalkulátor

Ezért jó a Provident hitelkalkulátor

 

Hogyan működik a hitelkalkulátor?

  1. Válaszd ki a felvenni kívánt összeget.
  2. Válaszd ki a törlesztés rendszerességét.
  3. Ha otthonodban, készpénzben szeretnéd megkapni a kölcsönt, igényeld a kölcsön mellé külön díj ellenében az Otthoni Szolgáltatást.
  4. Ha külön díj ellenében igényelni kívánod az opcionális Előrelátó Csomagot, úgy kérjük jelöld az erre vonatkozó igényed.
  5. Válaszd ki a kölcsön futamidejét.
  6. Ezután a Provident hitelkalkulátor az alábbi információkat mutatja a kiválasztott kölcsönösszeg vonatkozásában:
    • Fizetendő kamat összege
    • Teljes visszafizetendő összeg
    • Törlesztés összege és gyakorisága
    • THM értéke
    • Futamidő
    • Igénylés esetén az Otthoni Szolgáltatási teljes díjának összege
    • Igénylés esetén az Előrelátó Csomag díjának összege

 

Milyen célra használható fel a hitel?

A Provident szabad felhasználású kölcsönei megoldást nyújthatnak bármilyen olyan helyzetre, amikor kölcsönre lenne szükséged. Legyen szó akár esküvőről, családi nyaralásról, iskolakezdésről, lakásfelújításról vagy bármilyen váratlan kiadásról, a Provident hatékony segítséget nyújt abban, hogy elképzeléseid a lehető leggyorsabban megvalósuljanak.

Provident tipp: Igényeld a Provident heti kölcsönét, vagy havi kölcsönét és valósítsd meg az elképzeléseidet!

 

Milyen feltételekkel igényelhető?

A Provindent kölcsöneinek igényléséhez az alábbi alapfeltételeknek kell megfelelned:

  • 18 évet meghaladó életkor
  • Bejelentett magyarországi lakcím
  • Igazolt, rendszeres nettó jövedelem
  • Érvényes azonosító okmány
  • Saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (kivéve, ha külön díj ellenében igénybe veszed az Otthoni Szolgáltatást)

Könnyítsd meg életed a Provident hitelkalkulátor segítségével!

 

Tudnivalók a futamidőről

A Providentnél különböző futamidők érhetőek el:

Heti kölcsön: A Provident által kínált heti törlesztésű kölcsön fedezet nélküli, kis összegű, rövid lejáratú kölcsön, melyet pozitív hitelbírálatot követően egy összegben, banki átutalás útján bocsát rendelkezésedre. Visszafizetése szintén banki átutalással történik heti rendszerességgel. A heti kölcsön 57, 72, vagy 110 hetes futamidőre igényelhető. Az igényelhető kölcsönösszeg az egyes futamidők esetében eltérő.

Havi kölcsön: A Provident havi kölcsön maximális igénylehető összege 1,5 millió forint, amelyet pozitív hitelbírálatot követően banki átutalással bocsát rendelkezésedre. Visszafizetése is havi rendszerességgel, átutalással történik. A havi kölcsön 30 hónapos futamidőre igényelhető.

A felvehető hitelek összehasonlítása érdekében látogass el honlapunkra, ahol minden fontos információt megtudhatsz a Provident kölcsöneiről!

Itt az ideje kipróbálnod hitelkalkulátorunkat!