Provident
blog
Tripláztunk! Ismét díjazták vállalatunk kiemelkedő HR-tevékenységét!

2021-02-02

Provident Life

Tripláztunk! Ismét díjazták vállalatunk kiemelkedő HR-tevékenységét!

A korábbi győzelmek után, 2021-ben ismét TOP Employer (Kiváló Munkaadó) díjjal ismerték el minket! A TOP Employers Institute a január 28-i online eseményen olyan vállalatokat díjazott, amelyek kiváló munkahelyi környezetet biztosítanak és az embereket előtérbe helyező humánerőforrás-tevékenységet alkalmaznak. Az Intézet globálisan vizsgálja a legjobb HR gyakorlatokat, és a magas elvárásoknak megfelelő vállalatokat egymáshoz mérve ítéli oda az elismerést.

Vállalatunk, 20 éves fennállása óta kiemelten kezeli a munkavállalók jóllétét biztosító kezdeményezéseket, az igények feltérképezésével magas szintű munkakörülményeket biztosít a dolgozóknak. A gyakorlatban is megvalósuló munkavállalókat támogató stratégiánknak elismeréseként nyertük el a TOP Employers Institute a díjat az idén is, immár összesen harmadszor!.

A cégünk, az elért sikerek jelentős részét elkötelezett és motivált dolgozóinak köszönheti. A rendszeres online tréningek, a beilleszkedési programok, illetve a mentális egészséget támogató kezdeményezések mind a munkavállalók ideális munkahelyi körülményeit, jó teljesítményüket alapozzák meg. A dolgozói visszajelzések alátámasztják a programok sikerességét, az elmúlt években több, a HR tevékenységét elismerő díjat is szereztünk, mint vállalat.

A tavalyi évben a koronavírus-járvány következtében még nagyobb figyelmet fordítottunk arra, hogy dolgozóik biztonságos munkavégzési feltételeit előteremtsük. A brit anyavállalatunk, az IPF „Odafigyelünk rád!” elnevezésű programjának keretében a munkavállalóink védőfelszerelést kaptak, és informatikai fejlesztésekkel, valamint munkafolyamataik újragondolásával az otthoni munkavégzés is több kollégánk számára vált elérhetővé. A program keretében továbbá szakértőhöz fordulhattak közülünk azok, akik valamilyen nehézséggel küzdöttek a munka vagy a magánélet területén.

„Hatalmas elismerés, hogy a TOP Employers Institute már harmadszorra ismerte el a munkavállalóinkért tett erőfeszítéseinket. A díj megerősít minket abban, hogy kezdeményezéseink hasznosak, előremutatóak és hogy jó kapcsolatot ápolunk nemcsak ügyfeleinkkel, de kollégáinkkal is. A jövőben természetesen tovább folytatjuk programjainkat, hogy éreztessük munkavállalóinkkal, mind megbecsült tagjai közösségünknek” – mondta Kamarás Zsuzsanna, a Provident Pénzügyi Zrt. regionális HR igazgatója.

„A harmadszorra elnyert TOP Employer elismerés valójában európai siker is számunkra: a díjat Magyarországon, Romániában, Csehországban és Lengyelországban is sikerült megszereznünk. Ez egy remek visszajelzés arról, hogy valóban elkötelezettek vagyunk munkavállalóink iránt. Felismerjük az aktuális igényeiket, a kezdeményezéseinkkel ezekre reagálva tudjuk őket támogatni a felmerülő nehézségekben. A jó gyakorlatoknak köszönhetően egy harmonikus, összetartó és sikeres közösséget építünk” – tette hozzá Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója.

A független HR tanúsító cég, a TOP Employers Institute világszinten kutatja fel és hasonlítja össze a HR-területen alkalmazott legjobb gyakorlatokat, és egymáshoz méri a programban részt vevő nagyvállalatokat. Az Intézet követelményrendszerében a pályázók teljesítményét olyan területeken vizsgálja, mint a tehetséggondozás, a munkaerő-tervezés, a tanulás és fejlesztés, a teljesítménymenedzsment és a vállalati kultúra.

Harmadik éve nyertük el a TOP Employer díjat