Provident
blog
Dolgozz velünk Te is a Providentnél!

2019-07-05

Provident Life

Dolgozz velünk Te is a Providentnél!

A Provident Pénzügyi Zrt. idén ismét elnyerte a TOP employer 2019 (Kiváló Munkaadó 2019) díjat, ami bizonyítja, hogy a munkatársaink szeretnek itt dolgozni. De, hogy pontosan miért is érdemes hozzánk beadnod a jelentkezésedet? Kiemeltük azt az 5 pontot, amit érdemes megfontolnod neked is!

 

1. Rugalmas munkaidő

Amennyiben úgy döntesz, hogy kisgyermekes anyukaként nem tudsz vagy nem szeretnél teljes állásban visszatérni a munkapiacra, esetleg diákként iskola mellett dolgoznál, a Providentnél azt is meg tudjuk oldani !

Választhatsz a részmunkaidős napi 4- és 6 órás pozícióinkból, de természetesen a napi 8 órás munkabeosztásra is lehetőséged van.

 

2. Szuper hely

Nemrég költöztünk egy központi helyre, így már a Corvin sétányon egy „A” kategóriás irodaházban található a Provident székhelye. Az elhelyezkedésének köszönhetően nem csak a tömegközlekedés egyszerű erre felé, de remek kávézók, éttermek, valamint maga a Corvin Pláza veszi körül – szinte minden egy karnyújtásnyira van!

 

3. Kedves és segítőkész kollégák

A Providentnél az egész nap jó hangulatban telik, hiszen itt a csapatodtól és a kollégáidtól megkaphatsz minden támogatást és segítséget, ami ahhoz szükséges, hogy jól végezhesd el a munkádat. A vezetők nem pusztán a főnökeid lesznek, bármikor fordulhatsz hozzájuk, és ha elakadnál, gondod támad a munkád során, számíthatsz majd rájuk, ha beszélni szeretnél velük.

 

4. Te is a Provident hangja lehetsz!

A kommunikáció fontos része a munkánknak, az sem véletlen, hogy 2018-ban újra elnyertük a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjat! Az itt megszerzett tudás az életben is hasznodra válhat, hiszen nálunk nap nap után új emberekkel beszélhetsz, új és változatos helyzetekben találhatod magadat és segíthetsz megoldani a Provident ügyfelek felmerülő problémáit! Nálunk dolgozhatsz akár call centerben vagy országszerte több ponton is!

 

5. Díjazzuk a munkádat!

A Provident egy olyan stabil nagyvállalat, ahol az alapbér mellett nem csak egyéni, de csapatbónuszt is kaphatsz! Tavaly szeptemberben kiváló dolgozóink Marokkóba utazhattak, akik között jövőre már akár te is ott lehetsz!

 

Ha kíváncsi vagy hogyan telik el egy munkanap nálunk, akkor nézd meg Saci egy napját a Providentnél és győződj meg arról, hogy pontosan miről van szó és miért éri meg velünk dolgozni a call centerben!

 

 

Látogass el a karrier aloldalunkra a  www.provident.hu/karrier oldalon, nézd meg milyen nyitott pozícióink vannak és jelentkezz akár még ma!

 

Csatlakozol a csapatunkhoz?