Provident
blog

Romantikus tavaszi programok

Tavasszal még a legszőrösebb szív is érzi, hogy szerelem és vidámság van a levegőben! Használjuk ki a jó időt, és szervezzünk párunkkal – vagy akár csak az ígéretes jelöltekkel – szabadtéri programokat, melyek ideális környezetet biztosítanak az ismerkedéshez, illetve akár a kapcsolat elmélyítéséhez is. Egy piknik, egy séta a Városligetben sokkal hangulatosabb ilyenkor, mint egy sötét moziterem vagy egy átlagos kávézás: összeszedtünk pár ötletet, amitől igazán különleges lesz a randi!

1. Állatkert

Keresve se találhatnátok vidámabb programot: ébresszétek fel a bennetek rejlő gyermeket, és fedezzétek fel közösen a természet csodáit! Szinte mindenkinek akad egy-két kedvence a vadak között, ráadásul felhőtlenül lehet beszélgetni a nézelődés közben, senkit nem zavartok vele. Egymásról is érdekes dolgokat tudhatok meg közben: ki mitől fél, milyen állatokat szeret és miért, mennyire figyelmes és gondoskodó a másik. Ne feledkezzetek meg a perecről se!

2. Libegő

Nagyon romantikus választás! Érdemes egy kisebb kirándulással, vagy akár egy szabadtéri piknikkel egybekötni. A látvány általában lélegzetelállító, a levegő isteni, és még össze is bújhattok egy kicsit. Itt is zavartalanul társaloghattok, hiszen már az előttetek lebegő padkáig sem jut el a normál beszédhang. Amennyiben valamelyik fél kicsit (de tényleg csak kicsit) tart a magasságtól, még romantikusabb lesz az élmény, hiszen a másik hősiesen bátoríthatja libegőzés közben.

Provident tipp

Szeretné valami igazán különlegessel meglepni párját, de szüksége lenne hozzá egy kis anyagi segítségre? A Provident személyi kölcsöneivel könnyedén és hatékonyan megoldható a probléma!

3. Vízparti naplemente

Szinte mindegy, hogy a várost átszelő folyó, egy szerény halásztó, vagy egy mediterrán tengerpartján ültök: egyszerűen nincs romantikusabb annál, mint amikor kettesben, összebújva nézitek a naplementét, ami visszatükröződik a víz csillogó felületén. Érdemes esetleg egy pihe-puha, közösen használt pokróccal, valamint egy üveg kellemes, könnyű borral felkészülni az esti nézelődésre. Ki tudja: a naplemente után talán még a csillagokat is láthatjátok!

4. Grillvacsora

Nincs jobb randi hely a saját kertünknél, drága éttermek helyett nyugodtan gondolkodhattok otthoni vacsora ötletekben. Jó idő esetén pedig nincs jobb egy laza kis grillezésnél! Vöröshúsok, szárnyasok, zöldségek és köretek: bármit feldobhattok a rácsokra, amit csak megkívántok. Meglepetésnek is kiváló, de még jobb, ha közösen készítitek elő és el a tervezett fogásokat, hiszen a csapatmunka nem csak az irodában hozza közelebb egymáshoz az embereket.

5. Koncert

Való igaz, nem kedvez annyira az elmélyült diskurzusoknak (első randira nem is ajánljuk), de már maga a szervezés megköveteli, hogy megtaláljátok az ízlésetek közös pontjait. Arról nem is beszélve, hogy a tánc, vagy akárcsak egymás érintése néha ezer szónál is többet árul el kettőtök viszonyáról, a zene pedig felszabadítja azokat a gátlásokat, melyeken magunktól nem olyan egyszerű felülemelkedni. Mindez a kellemes, tavaszi időjárással kiegészítve egy igazán felejthetetlen estét eredményezhet.

Nektek melyik a kedvenc randi helyetek?