Provident
blog
Hogyan történik a hitelbírálat és a szerződéskötés?

2017-01-18

Hogyan történik a hitelbírálat és a szerződéskötés?

A telefonon, interneten vagy munkatársunk útján jelzett igénylési szándékot követően munkatársunk megkeresi Önt telefonon.

Ezt követően,

– Önnek a legközelebbi kirendeltségünkbe kell befáradnia egy előre egyeztetett időpontban, ahol megtörténik a hiteligény felvétele. Amennyiben Ön az előre egyeztetett időpontban a kölcsönigényléshez szükséges dokumentumokat hiánytalanul bemutatja, és munkatársunk nyomban le tudja bonyolítani a hitelbírálatot, valamint a szerződéskötéshez szükséges tanú is jelen van, akkor a megfontolt döntés meghozatalához szükséges idő elteltét követően akár a szerződéskötés is megtörténhet a látogatás alkalmával. Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a hitelbírálat 2-3 órát is igénybe vehet, illetve előfordulhat, hogy szükségessé válik egy újabb időpont egyeztetése.

– Amennyiben Ön a kölcsön mellé, külön díj ellenében Otthoni Szolgáltatást is igényelt, a hitelbírálat és a szerződéskötés az Ön otthonában történik, szintén előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben Ön a hiteligénylés és hitelbírálat ideje alatt mégsem/mégis igényli az Otthoni Szolgáltatást, úgy újabb időpont egyeztetése válik szükségessé kirendeltségünkön (kizárólag kölcsön igénylése esetén) vagy az Ön otthonában (Otthoni Szolgáltatás igénylése esetén), a fentiek szerint.