Mennyi idő alatt kapom meg az igényelt kölcsönt?

Amennyiben Ön átutalással szeretne a kölcsönösszeghez jutni, akkor a telefonos hiteligénylés során munkatársunk időpontot egyeztet Önnel hitelpontunkba a kölcsönigény írásban történő rögzítése érdekében. Amennyiben a kölcsön mellé az Otthoni Szolgáltatást is igénybe kívánja venni, akkor illetékes munkatársunk akár még aznap megkeresi Önt telefonon időpont-egyeztetés céljából. Ezután a Provident kirendeltségén vagy – amennyiben az Otthoni Szolgáltatást igénybe vette, úgy – az Ön otthonában (ld. „Hogyan történik a hitelbírálat és a szerződéskötés?”) történik az adatok felvétele és a szerződéskötés.

– Pozitív hitelbírálat esetén, a kölcsönszerződés megkötését követő 10 munkanapon belül a kölcsönt az Ön által megadott bankszámlaszámra utaljuk.

– Az Otthoni Szolgáltatás igénybe vétele esetén, pozitív hitelbírálat után, a kölcsön összegét készpénzben, akár még aznap, a szerződés megkötésével egyidejűleg, banki ügyintézés nélkül, személyesen adjuk át Önnek, otthonában. Az Otthoni Szolgáltatás külön díj ellenében vehető igénybe.