Provident
blog
TOP Employer 2019 díjban részesült a Provident Pénzügyi Zrt.!

2019-02-28

Provident Life

TOP Employer 2019 díjban részesült a Provident Pénzügyi Zrt.!

A Provident számára kiemelten fontos, hogy munkavállalói a lehető legjobban érezzék magukat, célunk, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák, ezért is fontos az elérhető legmagasabb szintű munkakörülmények biztosítása. Az elnyert rangos díj azt mutatja, hogy jó úton járunk, sikereinket kiváló dolgozóinknak köszönhetjük!

A nemzetközi TOP Employers Institute immáron 25 éve díjazza azokat a vállalkozásokat, akik tevékenységükkel a társadalom egészére gyakorolnak pozitív hatást, példát mutatnak más cégek számára is.

A független HR tanúsító cég globálisan méri fel a legjobb HR gyakorlatokat és a versenyben részt vevő szereplőket ez alapján értékeli őket. A „TOP Employer” tanúsítvánnyal rendelkezni igazi érdem, hiszen szigorú követelményeknek kell megfelelnie a pályázóknak, vizsgálják a vállalatok eredményeit a tehetséggondozás, a munkaerő-tervezés, a tanulás és fejlesztés, a teljesítménymenedzsment és a vállalati kultúra terén is.

 

Top Employer HUNGARY 2019

„A 2019-ben díjazott szervezetek kivételes munkavállalói feltételeket nyújtanak, és a dolgozók jóllétét előtérbe helyezve alkalmaznak követendő gyakorlatokat. Évről évre azok a vállalatok kapják ezt a díjat, amelyek kiemelkedően elkötelezettek a kiválóság iránt, és ezzel is gyarapítják a munka világát” – mondta David Plink, a TOP Employers Institute vezérigazgatója.

 

A Provident 2001-es magyarországi megalakulása óta folyamatosan fejlődik. A kollégák rendszeresen vehetnék részt tréningeken a „ProviSuli” elektronikus rendszeren keresztül, mentorokkal közösen dolgozhatnak együtt, pozícióra szabott beilleszkedési programokon keresztül segítik a munkakezdést.  Ezen túl ráadásul a kiemelkedő teljesítményt elérő szekciók csapatépítő programokon vehetnek részt.

 

Az elmúlt időszakban kiemelet fontosságú projekt lett a dolgozók napi munkával járó feszültség mellett is megőrizhessék testi – lelki jólétüket. A „Jól-Lét” névre keresztelt program keretében a munkavállalóknak lehetőséget biztosítanak a közös sportra, kikapcsolódásra és elsajátíthatnak hatékony stressz-menedzselő technikákat is. A „Számíthatsz Ránk” program a lelki egészség megóvását hivatott védeni, így a dolgozók bármikor szakértőhöz fordulhatnak, ha bármilyen problémájuk merülne fel.

 

top employer Provident

„Büszkék vagyunk a TOP Employer 2019 díjra, főként azért, mert jelzi számunkra, hogy nemcsak az ügyfeleinkkel, de a dolgozóinkkal is kiváló kapcsolatot ápolunk, és mint munkaadó is a legjobbak közé tartozunk. Az elismerést a kollégáink is magukénak érezhetik, hiszen velük együtt építjük és formáljuk a vállalatot. Hitvallásunk szerint az örömmel végzett munka hatékonyabb, ezért a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy dolgozóink érezzék, megbecsült tagjai a munkahelyi közösségnek.” – mondta Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója.