Provident
blog

Utasbiztosítási csomagok – Okos tippek a választáshoz!

Az utazás tervezgetésekor természetesen nem a váratlan, kellemetlen helyzetekre szeretsz gondolni, mégsem szabad útnak indulnod utasbiztosítás nélkül! Hogy hogyan és mikor kösd meg a biztosítást, illetve milyen előnyökkel jár ez számodra, azt most segítünk könnyen és gyorsan átlátni!

Ne indulj el biztosítás nélkül!

Akár turistaként, akár üzleti útra indulsz el otthonról, gondoskodj az utasbiztosításról is!

Hogy mit is jelent ez? Külföldön gyakran még nyelvismeret birtokában sem könnyű megoldást találni egy-egy felmerült problémára, de szerencsére az interneten már rengeteg csomagajánlat közül választhatsz. A világon bármerre is járj, az ügyfélszolgálat megszervezi neked a felmerült probléma megoldásához szükséges ellátást, legyen szó például a megfelelő színvonalú egészségügyi szolgáltatásról, betegszállításról vagy akár jogvédelemről. Legyen gondtalan a nyaralás, ezért gondoskodj előre a biztosításról!

 

Nem maradtál le róla!

Az utasbiztosítás külföldi és belföldi út során egyaránt nagyon fontos dolog. Ha az indulás előtti percekig egyáltalán nem jut eszedbe biztosítást kötni, akkor sem kell megijedned, mivel sok utazási biztosítást már pár perc alatt online megköthetsz! Egy-egy biztosítási csomag ügyintézése online, egyszerűen elvégezhető, azaz akkor kötöd meg a biztosítást, amikor számodra alkalmas. Ha épp a beszállásra vársz a reptéren, vagy már a vonaton ülsz Szlovénia felé, akkor okostelefonod segítségével gyorsan gondoskodhatsz a biztosításról, aminek megkötésével azonnal megkapod az utazási biztosításhoz tartozó kötvényt is.

 

Provident tipp

Tudd meg előre, mennyit fogsz fizetni! Az interneten elérhető utasbiztosítás kalkulátor segítségével előre kiszámolhatod, hogy milyen költséget jelent majd számodra a biztosítás. Ezzel elkerülheted, hogy kellemetlen meglepetésként nem várt összeget kelljen majd kifizetned.

 

Gyorsan és kedvezményesen

Pár kattintással kiválaszthatod a megfelelő csomagot, legyen akár tervben nyári utazás, téli sportok vagy üzleti út, a biztosításkötés minden lépését online elintézheted, és bankkártyával azonnal fizethetsz is.

Úgy érzed szükséged lenne egy kis plusz pénzre utazásodhoz? Fordulj hozzánk bizalommal!

 

 

 

Te hova tervezel utazni? Oszd meg velünk kommentben!