Provident
blog
A legjobb utószezonos nyaralási helyszínek

2018-06-28

Szabadon

A legjobb utószezonos nyaralási helyszínek

Tombol a nyár, egyre zsúfoltabbá válnak a közkedvelt nyaralási helyszínek, sokan viszont mind a kényelem, mind a spórolás jegyében inkább kivárnak az utószezonig az útra keléssel. Ebben a cikkben megtaláljuk neked a legjobb görögországi nyaralást és horvát tengerparti helyszíneket, ahova nyár végén vagy ősz elején eljuthatsz!

A last minute nem egyenlő a kapkodással

Noha a spontán dolgok sok esetben vonzóak tudnak lenni, a pihentető nyaralás olyan fontos pontja az évnek, hogy nem akarja az ember a véletlenre bízni. Sokan éppen ezért szeretik jóelőre megtervezni az utat és hiába lehet akár 20 – 30 %-os kedvezményeket is elérni a last minute ajánlatokkal, nem bíznak meg bennük. Az igazság ezzel szemben az, hogy nyugodtan lehet tervezni ezekkel a típusú utakkal is, hiszen mára külön piacot képeznek a turizmuson belül, a szállásadók pedig önmagukkal szúrnának ki, ha rossz termékeket kínálnának az itteni versenyben.

 

Remek lehetőségek Görögországban

Míg nálunk szinte gombnyomásra érkezik augusztus 20-a környékén az első markánsabb hidegfront, addig a mediterrán térségben szeptemberben, sőt akár még október elején is kifejezetten napos és meleg idő várja a turistákat. Ha kicsik nélkül indul az ember nyaralni, különösen vonzóak lehetnek ezek a hetek Görögországban, mivel az iskola indulás miatt a gyerekes családok már visszatérnek az otthonukba ekkorra. Mykonos a legjobb célpont lehet ilyenkor, az itteni környezetben és építészetben egybeolvad a tenger és az ég kéke, amit a rikító fehér épületek kontrasztja tesz még élénkebbé. Kicsit olyan, mintha magában a görög zászlóban merülhetnénk el.

 

Provident Tipp

A jó last minute út velejárója, hogy nem terem minden fán, így ha szembejön, érdemes mielőbb lefoglalni; lehet, hogy akár egy órával később már nem lesz elérhető. Ilyenkor jön jól a Provident Személyi kölcsön, amit telefonon is kérni tudsz. A Provident személyi kölcsöneivel könnyedén és hatékonyan megoldható a nyaralás!

 

Szardínia, szerelem

Keresve sem találnánk Szardíniánál romantikusabb helyet Európában. A sziget partjainál számos elegáns hotel várja a látogatókat, a sok-sok hegy és domb, mely a szárazföld belső részein található, pedig remek kikapcsolódást biztosít azoknak, akik nem csak fürdéssel és napozással kívánják eltölteni az ittlétet. Ha pedig pihenésre vágynánk a nap végén, egy tengerparti vacsora igazán bensőséges és emlékezetes lehet.

 

Mit gondolsz, ki fogod várni idén az utószezont?