Provident
blog

Black Friday vásárlási tippek

Az év legnagyobb vásárlási eseménye már nálunk is – az amerikai szokás nyomán elterjedt november végi – fekete péntek, amikor a karácsonyra szánt ajándékokat jelentős kedvezménnyel vásárolhatjuk meg. A Black Friday akciók előre meg vannak hirdetve, így időben készülhetünk rájuk: idén a legtöbb helyen november 25-én lesz az egy napon át tartó hatalmas árzuhanás, addig pedig nézzünk pár vásárlási tippet!

Black Friday vásárlási tippek | Provident A külföldi áruházak mintájára terjedt el itthon is a 24 órán át tartó akciók napja, így a Black Friday Magyarország lakosainak sem ismeretlen már. Pár éve a nagyobb hazai üzletek, webshopok is készülnek már ajánlataikkal, amikre bizony érdemes nekünk, vásárlóknak is előre készülnünk. Idén a Provident is kedveskedik ügyfeleinek Black Friday alkalmából és egy heti törlesztőrészletet elenged.

Black Friday vásárlási tippek:

  • Írjunk listát azokról a termékekről, amiket szeretnénk megvásárolni!
  • Jegyezzük fel pontosan a típust és a darabszámot, illetve azt is, hogy melyik üzletben keressük a megvásárolni kívánt dolgokat. Egy jól összeállított listával időt spórolhatunk, és biztosak lehetünk abban, hogy pontosan azt vesszük meg, amit valóban szeretnénk.
  • Ha online vásárolunk ezen a napon, akkor készüljünk előre úgy, hogy összegyűjtjük a megrendelni kívánt termékeket, hogy aztán gyorsan a kosarunkba pakolhassuk őket, amint elindul a fekete péntek. Ilyenkor ugyanis az áruházak sok olyan terméket is kínálnak, amikből már csak egy-egy darab van készleten.
  • Jellemző, hogy az áruházak speciális időszakos kedvezményekkel is készülnek még a 24 órás fekete pénteken belül is: nézzünk utána, hogy kedvenc márkánknál is lesz-e happy hour, ha igen, ezt vegyük számításba a vásárlás megtervezésénél.
  • Különösen érdemes odafigyelni a Black Friday Budapest kínálta ajánlatokra, mert itthon főleg a fővárosban készülnek akciókkal az áruházak, de persze számíthatunk a nagy webáruházakra is, amik országszerte kiszállítják a megrendelt termékeket.
  • Bár a Black Friday-en jellemzően a legalacsonyabb árakkal készülnek az áruházak, még így is találhatunk különbséget, ha összehasonlítjuk az árakat. Szerezzünk be és vigyük magunkkal kuponokat is! Érdemes használnunk őket, mert ezekkel még a fekete péntek hihetetlenül magas alapkedvezményeiből is lefaraghatunk.

Csapjunk le gyorsan arra, amit szeretnénk, mert a magas árengedmény nemcsak minket, hanem másokat is érdekel. Írjuk be a naptárunkba és készüljünk rá: november 25-én fekete péntek!

Black_Friday_vasarlasi_tippek_checklist