Provident
blog
Egyszerű trükkök, amikkel szebbé varázsolhatod a fürdőszobádat!

2018-07-07

Csináld magad

Egyszerű trükkök, amikkel szebbé varázsolhatod a fürdőszobádat!

A fürdőszoba egy egészen speciális és költségigényes területe a lakásfelújításnak. Az sem igaz viszont, hogy rögtön csákánnyal, illetve a fele bankkal a hátad mögött kell nekiesni a csempéknek az új fürdő hangulatért. Most adunk olcsó, vagy éppen ingyenes dekoráció ötletet!

Színösszetétel

A szép fürdőszoba dizájn kialakítását a szó szerinti legkézenfekvőbb elemeknél is le tudod kezdeni. Szerezz be és rakjál ki egységes színösszetételű törölközőket, tárolókat, szennyeskosarat, vagy ha néhányuk különböző is, gondold át, hogy harmonizálnak-e egymással. Nem is gondolnád, mennyivel meg tudja dobni egy ilyen jó színvilág a reggeli készülődést.

Az univerzális befőttes üveg

A befőttes üveg az alapvető funkcióin túl igazi lakberendezési állócsillag évtizedek óta. Az adott szoba jellegének megfelelő elemek rakhatóak bele. A konyhát például igazán élővé tudja tenni néhány benne lévő növény, a fürdőszobánka pedig mediterrán hangulatot tud kölcsönözni, ha égő mécseseket beleraksz és fellógatod őket lampionként. De ha a mécsesek helyett úszógyertyákat raksz belé, azok is feldobhatják a tusolót.

Képek a falra

Míg a nappalit és a hálót sokan dekorálják falra helyezett képekkel, a fürdőszobában mindez keveseknek jut eszébe. De miért is? Ha nem közvetlenül a zuhanyrózsához teszed a képeket, az égvilágon semmi bajuk nem lehet, neked viszont lesz egy tök egyedi fürdőd, amire minden vendég emlékezhet majd.

Provident-tipp

Kedvet is kaptál ehhez a “nem felújításos felújítás”-hoz? Hívd elő a legjobb ötleteidet, számold át, mennyibe fognak kerülni és igényelj személyi kölcsönt a Providenttől, hogy hamar berendezhesd a régi-új fürdőszobádat!

Virágok

A virágos minták, és maguk a virágok is reneszánszukat élik manapság a belső építészetben. A fürdőszoba persze sok növénynek nem a legideálisabb terep a sötétség és a pára miatt, de léteznek olyan strapabíró fajták, amik boldogan fogják bírni ezt is. Ilyen lehet a vitorlavirág és a kencia pálma. De szóba kerülhetnek persze a műnövények is, amikkel biológiai kötöttségek nélkül lehet dekorálni.

Kezdd el az ötletelést most!