Provident
blog
Legyen trendi a lakásod!

2018-06-22

Tudatos tippek

Legyen trendi a lakásod!

 

Nincs annál jobb érzés, mint a trendi, saját ízlésed szerint berendezett lakásodba hazatérni. Most adunk pár igazán aktuális lakberendezési, lakásdekor tippet a tervezéstől egészen a falfestésig!

Képes falak

Az ember sokszor úgy érzi, lehetetlenség lépést tartani a trendekkel, főleg ha lakberendezésről van szó. Ez egyfelől igaz, másfelől viszont olyan alapvető irányokra hamar rá lehet találni némi utánajárással, amik középtávon is működni fognak, és még a lakást sem kell újraépíteni miattuk. Ilyen például az, hogy a hideg, üres falak ideje lejárt, és manapság szeretik képekkel elborítani azokat a tulajdonosok. Úgy igaz mindez, hogy magában a falfestésben amúgy nem szeretnek kimozdulni a fehér komfortzónából. Szóval ha sok jó fotód vagy festményed van, és bírnád őket nap mint nap látni, ne habozz felrakni őket!


 

Sláger színek

Igaz ami igaz, a közkedvelt színek elképesztően gyorsan tudnak cserélődni. A jó hír viszont, hogy az ember saját preferenciái sokkal állandóbbak, illetve a monokróm, vagy éppen fehér alapú és meleg vagy harsány kiegészítő színű kombinációkkal sosem lehet igazán mellélőni. Kis érdekesség ide, hogy a Pantone Intézet a 2018-ban az ultraviolát választotta az év színének, szóval ha becsempészed a következő hetekben a szoba színei közé, kifejezetten aktuálisnak érezheted magadat.

Provident tipp

Lakásfelújítás egy új díszpárna, meg lakásfelújítás a teljes fürdőszoba- és konyhaátépítés is, az árakban pedig a csillagos ég a határ. A higgadt pénzügyi tervezés nagyon fontos ezen a területen, de az is igaz, hogy ha egy kivitelezhető ötletedbe nagyon beleszeretsz, nem érdemes anyagi korlátok miatt lemondani róla. A Provident személyi kölcsöneivel könnyedén és hatékonyan megoldható a probléma!

Szobanövények

2018 másik hozadéka lakástrend fronton, hogy a színes szobanövények – stílszerűen – sokadvirágzásukat élik. Az erősebb színhasználat az esetükben is jellezmő, a mintás levelű darabok nagyon keresettek, egy barna design bútor mellé, vagy rá helyezve, kifejezetten időtállónak bizonyulnak.

Ugye meg is jött a kedved ahhoz, hogy felpezsdítsd kicsit a lakást?