Provident
blog

Ide menj nyaralni, ha nem akarsz sokat költeni!

Tavasszal már tervezgetjük a nyaralást, keressük az akciós ajánlatokat és kitaláljuk, hogy mi legyen idén a célpontunk. Ha te egyszerre szép és olcsó úti célt keresel, akkor ezek a nyaralóhelyek lesznek számodra a legideálisabbak.

Irány Görögország!

Görögországot nem lehet megunni! Az ország kultúrája, gyönyörű tájai, finom és friss ételei mindig csalogatóak a turisták számára. Ráadásul kedvező ár-érték aránnyal számolhatsz, ha ezt tűzöd ki a nyári utazás célpontjának. Ókori romok, történelmi emlékhelyek, halpiacok, vízi sportok, tengerparti pihenés – mindent megnézhetsz és kipróbálhatsz Görögországban, amit csak szeretnél.

Indulj délre!

Ha külföldi utazás a célod, akkor az ismertebb turistahelyeken kívül vedd számításba például Bulgáriát is. Itt nézheted meg ugyanis Európa egyik legszebb tengerpartját és kifejezetten pénztárcabarát nyaralásra számíthatsz: alacsony áron tudsz enni, inni és a szállások is igazán megérik.

Albániába is érdemes elmenned, ha szereted a nagyobb hegyeket és a kedves, vendégszerető embereket. Ez az ország a turizmus szempontjából viszonylag felfedezetlen, éppen ezért nem találkozhatsz itt kifejezetten a turistákra szabott, túlzó árakkal. Albániában 6 nemzeti parkot és 24 természetvédelmi területet nézhetsz meg, ezért, ha szeretsz túrázni, akkor válaszd ezt úti célodnak a nyárra.

Törökország mindig jó!

Kedvező áron nyaralhatsz Törökországban is, ahol a történelmi emlékhelyeket végigjárva a csodás tengerparton pihenhetsz meg, a nyüzsgő városokban pedig megnézheted a különleges hangulatú épületeket és bepillanthatsz a helyiek szokásaiba, életébe.

Provident tipp

Bármelyik országot is válaszd úti célul, mindenképp érdemes utánanézned a szállásoknak, az útiköltségnek és annak, hogy általában milyenek az árak. Ezeket ismerve már könnyen kalkulálhatsz egy költséget a nyaralásodra, és eldöntheted, hogy melyik pénztárcabarát utazást választod.

Neked is volt csodás nyaralásod, amit olcsón hoztál ki? Írd meg nekünk kommentben, hogy merre jártál!