Provident
blog

Mindent a kuponokról

Ki mondta, hogy a vásárlás káros szenvedély? Csak okosan kell csinálni! A megfelelő stratégiával, tudatos felkészülés segítségével otthonosan és pénztárcabarát módon mozoghatunk a kuponok és kedvezmények világában.

Online shopping

A digitális világ tengernyi lehetőséget nyújt a spórolásra: számos weboldal épít kizárólag a kedvezményes ajánlatokra. Hírleveleik követésével biztos, hogy nem maradunk le a legfrissebb akciókról! A nagyobb márkák pedig saját applikációkat fejlesztve, okostelefonon keresztül kínálnak rendszeres és változatos kuponokat termékeikre. Érdemes tehát rendszeresen böngészni a világhálót, és mindig megkeresni a lehető legjobb ajánlatot, mielőtt megvásároljuk azt, amire szükségünk van: ennél kényelmesebben és okosabban már nem is lehetne shoppingolni!

Provident tipp

Tudta, hogy már utasbiztosítást is köthet az interneten? A Provident és az UNION biztosító közös terméke, az union24-Retúr még 20% kedvezményt is biztosít azoknak, akik online bonyolítják le a vásárlást. Az utazás alatti biztonság még soha nem volt ilyen egyszerű!

Előkészületek

A kényelem is fontos, de azért az az igazi, amikor élőben vásárolhatunk! Itt se kell lemondanunk a kedvezményekről, legfeljebb várnunk kell kicsit a jelentős árzuhanást biztosító napokra. Ám addig se muszáj tétlenkednünk! Érdemes kicsit spórolni a nagy napra, valamint ellátogatni kedvenc boltjainkba:  előre felpróbálhatjuk kiválasztott a darabokat, melyeket majd jelentősen olcsóbban veszünk meg a kuponnapok alatt. Ezzel nem csak pénzt, de rengeteg időt is megspórolunk, ráadásul annak az esélye is csökken, hogy valaki éppen az orrunk elől viszi el a hőn áhított zsákmányt.

A kuponok ellenőrzése

Mielőtt végérvényesen beleszeretünk pár termékbe, érdemes ellenőrizni az akció pontos részleteit: mikor kezdődik, meddig tart, milyen termékekre érvényes, összevonható-e más kedvezményekkel? Amikor alaposan és tudatosan készülünk a vásárlásra, csak pozitív csalódás érhet minket! Több cég kínál olyan kuponfüzetet törzsvásárlóinak, melynek kedvezményei az akciós termékekre is érvényesek: érdemes minél okosabban kihasználni az általuk nyújtott lehetőséget. A nagy nap előtt pedig rendszerezzük kategóriák és boltok szerint a kuponokat, így fizetéskor már könnyedén megtaláljuk az éppen szükséges példányt.

Provident tipp

Mindenhol akciós ajánlatok, de még messze a fizetés? Semmi gond! A Provident fedezet nélküli, kis összegű, rövid lejáratú kölcsönei segítségével bármikor élhetünk a kedvezményekkel!

A nagy nap

Minden élmény barátokkal az igazi: a közös vásárlás sokkal szórakoztatóbb, és ha mindenki felkészült, akkor még időben se vesz sokkal többet igénybe, mintha egyedül mennénk. Érdemes korán elindulni: ezzel elkerülhetjük a tömeget, és a legjobb termékek is még bőségesen, sértetlenül állnak majd a rendelkezésünkre. A kimerítő vásárlás után pedig beülhetünk egy étterembe (melyeknél szintén érdemes megszemlélni az akciós ajánlatokat), vagy egy vidám filmre a moziban. Használjuk ki a napot és az új szerzeményeket a teljes feltöltődésre!

 

Ti milyen stratégiával indultuk shoppingolni?