Provident
blog
Nyári olvasmányok a strandra

2018-07-04

Szabadon

Nyári olvasmányok a strandra

Noha az időjárás óhatatlanul a vízpartok felé terel minket ilyenkor, sokan vannak, akik nem bírják annyira a velük járó napozást, és inkább az árnyékba húzódnának egy jó könyvvel a kezükben. Nekik adunk most néhány tippet a legjobb fantasy, krimi és dráma könyvekből és ebookokból, hogy tartalmasan tudják eltölteni a pihenést!

Bestseller könyvek

Kezdjük az elmúlt évek egyik legnagyobb sláger könyvével, amit Hollywood is felkapott. Paula Hawkins “A lány a vonaton” című thrillere olyan erősre sikerült, hogy még Stephen King is megsüvegelte. Apropó Stephen King: aki szereti kicsit borzolni a saját kedélyét kikapcsolódás gyanánt, véletlenül se hagyja ki az “Az” horrort! Fontos fejleménye még a 2018-as magyar irodalmi színtérnek, hogy egy évtizede nem tudott bekerülni gyerekkönyv a toplista első három helyére, Carl-Johan Forssén Ehrlin – Aludj el szépen, Bendegúz! kötete viszont heteken át tanyázott ott tavasszal. Remek időszak lehet ez “előolvasásra” a gyerekes szülőknek.

Csajos sztorik

Nem kell persze horrorisztikus kanyarokat venni azoknak, akik inkább valami habkönnyűre vágynak a tikkasztó melegben. Gretchen Rubin “Boldogságterv”, illetve Elin Hilderbrand “A pletyka” című kötetei minden képzeletbeli négyzetet kipipálnak ehhez, Milly Johnson “Borúra derű”-je pedig 3 barátnőt kísér végig, akik stressz levezetés címszóval nekiindulnak egy luxusnyaralásnak. Márpedig a stressz levezetés pont az a tevékenység, amiért mi magunk is a szabadstrand felé vesszük az irányt ilyenkor!

 

Provident tipp

Még mindig nem késő elindulni nyaralni! Ragadd meg a kedvenc könyveidet és irány a strand! Ha szükséged lenne egy kis pénzügyi segítségre kérj visszahívást a Providenttől!

 

Magyar alkotások

Természetesen a magyar művészet pártolói előtt is széles a nyári olvasmányok tárháza. Lakatos Levente jelenleg az egyik legfelkapottabb fiatal hazai író, Szigor című előző regénye pedig egy igazán velős sztorit ad át hatalomvágyról és manipulációról. Aki pedig a romantikusabb történetekben szeret kalandozni, annak Makai Rita “Határtalan szerelem Párizsban” könyvét ajánljuk a nőről, aki mindenét és mindenkiét hátrahagyva Franciaországba költözött, mert úgy érezte, ott vár rá az igazi szerelem.

 

Felkeltette egy, vagy akár több könyv is az érdeklődésedet? Ne is késleltesd a vásárlást, irány a legközelebbi könyvesbolt, aztán meg a vízpart!