Provident
blog

A Nők-napja a nőkről szól!

Az év nagy részében megy a hajtás, soha nem jut időd saját magadra? Akkor itt az idő, hogy az idei Nők-napja arról szóljon, akiről végre szólnia kell, Rólad! Összegyűjtöttünk néhány kellemes, hasznos és szórakoztató tippet a tökéletes ünnepléshez!

 

Miről is szól a nemzetközi Nőnap?

Március nyolcadikán ünnepeljük a nők jogait, teljesítményeit az élet különböző területein immár több tíz éve.

Az ENSZ által 1977-ben hivatalos ünneppé nyilvánított napot számtalan feminista, politikai és szakszervezeti kezdeményezés és akció előzte meg, ma már azonban általában egy-egy virággal ünneplik hazánkban a nők nemzetközi napját.

 

Idén ünnepeld meg ezt a napot te magad, ne várj a virágra! Szánd magadra az időt, az energiát és lepd meg magad valamivel, amit már jó ideje csak halogatsz! Ha most még nincs is ötleted, összegyűjtöttünk 3 tippet, ami téged is inspirálhat!

 

nőnap

 

1. Olvass nyugodtan és kényelemben!

Már régóta sorakoznak a könyvek a polcodon, de soha nem jutsz el odáig, hogy el is olvasd őket? Régóta szeretnél beszabadulni önfeledten egy könyvesboltba, hogy átnézd a teljes kínálatot? Akkor itt az idő, hogy egy finom tea vagy egy pohár bor mellett elterülj az ágyadban és csak olvass, olvass és olvass!

 

2. Frissítsd fel a neszeszeredet!

Egy nő természetesen is gyönyörű, egy kis smink már csak hab a tortán, a jól megválasztott darabok pedig igazi kincsnek számítanak. Ha már te is régóta szemezgetsz egy profi sminkkel, akkor keresd fel a plázákban található professzionális sminkes üzleteket és kérj te is egyet! A folyamat során nem csak tanácsokkal és tippekkel látnak el a szakemberek, de azt is megmutatják neked, hogy milyen termékek illenek hozzád.

 

3. Válogass, öltözz, rendezd be a gardróbodat!

Szánj egy napot arra, hogy átfésülöd a ruhatáradat, kiválogatod azokat a darabokat, amikre nincs már szükséged! Ezeket aztán el is tudod ajándékozni, ezzel nem csak magadnak, de másoknak is jót tehetsz! Ha pedig áttekinted a ruhatáradat, rájöhetsz, hogy szükséged van-e új darabokra és beszerezhetsz helyettük fenntartható, minőségi ruhákat!

 

Készen állsz arra, hogy magadra szánd a napot? Oszd meg velünk, hogy te hogyan töltöd a Nők-napját!