Provident
blog

Ajándékozd meg magadat – 4+1 konyhai eszköz, amivel egyszerre kötheted össze a kellemeset a hasznossal!

Könnyítsd meg az életed és lepd meg magad olyan háztartási készülékekkel és eszközökkel, melyek örömtelivé teszik a konyhában töltött perceket!

A legtöbb időt a főzés előkészületeivel töltjük a konyhában. Jónéhány perc eltelik, amíg minden alapanyagot megpucolsz és felaprítasz, így alapvető, hogy nem hiányozhat az eszköztáradból néhány jó éles kés, vágódeszka és reszelő. Na, de mi a helyzet azokkal az eszközökkel, amik nemcsak hasznosak, de valóban kellemes érzéssel párosul a használatuk? Lássuk, mivel tudod magad megajándékozni!

Egészséges és finom ital villámgyorsan

Az utóbbi évek egyre terjedő trendje a smoothie. Nem csoda, hiszen tökéletes arra, hogy plusz energiával indítsd a napod. Ebbe a turmixba bármit beletehetsz, ami egészséges: gyümölcsöt, zöldséget, magokat… a sor szinte végtelen.

Ahhoz, hogy ezekből az összetevőkből kellemes állagú, egynemű italt nyerj, olyan smoothie készítőre van szükséged, ami képes erre. Válassz 45 000/perc fordulatszámon működő, 1500 Watt teljesítményű készüléket, mely tökéletesen finomra és pépes állagúra keveri a hozzávalókat.

Sőt, ha olyan gépet választasz, ami több funkciót is tud, akkor igazán fogod szeretni és garantáltan kihasznált lesz. Ilyen funkciók például a jégdarálás,  csonthéjasok darálása, forró leves vagy sorbet készítése, és amiért külön hálás leszel: az automatikus öntisztítás.

Mostantól játszi könnyedséggel készíthetsz koktélokat, krémleveseket és szószokat, egy igazán okos kis konyhai segítővel.

Egy tökéletes reggel

Ha hiányzik a kávéházi élmény, a legjobb, amit tehetsz, hogy becsempészed a saját konyhádba egy olyan kávéfőző géppel, ami minden reggel egy tökéletesen elkészített feketével ajándékoz meg. Ez ma már egy kompakt kis géppel is lehetséges, ami nem foglal sok helyet a konyhapulton. Ha kedveled a Cappuccino-t, a Latte Macchiato-t vagy a Flat White-ot, akkor válassz tejhabosítóval kiegészített készüléket.

A kapszulás gépek egyetlen gombnyomásra készítik el neked a legtökéletesebb espresso-t vagy hosszúkávét, külön extra funkcióként pedig a csészemelegítővel vagy az öntisztító móddal is meglepheted magad.

Szerencsére már ezekhez a gépekhez is készülnek többször használható kapszulák, így nem kell lelkifurdalással küzdened, ha a környezetvédelemre is szeretnél ügyelni, miközben a reggeli kávédat szürcsölöd.

Kapszulás kávéfőzővel gyorsabb a reggeli elkészülés!

Uzsonna, tízórai, reggeli vagy vacsora?

Mindig olyan eszközről álmodtál, amivel gyorsan és egyszerűen készíthetsz édes vagy sós finomságokat a családnak? Ez a vágyad egy többfunkciós szendvicssütővel végre valóra válhat. Készítsd el a legfinomabb melegszendvicset, pirítóst vagy gofrit pillanatok alatt és mindig tökéletesen a tapadásmentes bevonatnak köszönhetően.

Válassz olyan készüléket, melynek rozsdamentes acélházában mosogatógépben is tisztítható, cserélhető sütőlapok rejtőznek. Ha további sütőlapokkal kiegészíthető gépet választasz, akkor semmi sem akadályozhat meg abban, hogy muffinnal, palacsintával vagy akár francia pirítóssal örvendeztesd meg a családot.

Főzés könnyek nélkül

A legtöbb magyar ételből nem hiányozhat a hagyma, aminek az aprításától sok háziasszony szó szerint sírva menekül. Ha már minden módszert kipróbáltál, iktasd ki az életedből ezt a kellemetlen feladatot és bízd egy éppen erre a célra megalkotott kisgépre.

Neked csak annyi a dolgod, hogy a hagymát a héjától megszabadítsd, a többit elvégzik az aprító acélpengéi. Ha olyan szeletelőt választasz, mely szabályozható nagyságúra vág, akkor mindig tökéletes méretű hagymadarabok kerülnek a levesekbe, mártásokba és pörköltekbe. Mindez egyetlen könnycseppedbe sem kerül. Hát nem nagyszerű?

Praktikus és okos

Kicsit kakukktojás a konyhai eszközök sorában, ám ha beszerzel egyet, valószínűleg azon fogsz csodálkozni, hogyan is élhettél eddig nélküle. Ez pedig nem más, mint a konyhai tablet vagy okostelefon tartó. Ha szívesen kísérletezel különféle, interneten fellelhető receptekkel, akkor nem kell folyton az asztal és a konyhapult között rohangálnod, hogy rápillants a receptre, csak állítsd fel a tartóra a tableted és indulhat a böngészés.

Provident tipp: Válaszd a Provident heti kölcsönét, vagy akár a havi kölcsönét és valósítsd meg az elképzeléseidet!

Egy konyhai tablet megkönnyítheti mindennapjaidat!

Készen állsz rá, hogy meglepd magad egy szuper konyhai eszközzel?