Provident
blog

Frissítsd fel a gardóbodat ingyen!

Te is úgy érzed néha, hogy nincs egy jó ruhád sem? Pedig a gardrób teli szuper hétköznapra való göncökkel, szép alkalmi ruhákkal, sportos darabokkal, még sincs kedved felvenni egyiket sem. Most segítünk újra felfedezni a ruhatáradat, a jelszavunk a kreativitás és a kiegészítők!

Kezdj a rendszerezéssel!

Ahhoz, hogy átlásd, miket is hordasz igazából a meglévő ruháidból, érdemes a legelején kezdened a rendrakással. A gardrób rendszerezés azért lesz nagyon hasznos, mert kiszelektálhatsz csupa olyan ruhát, amire nincs szükséged, és előkerülhetnek olyan ruhadarabok, amikre már nem is emlékeztél. Ezekkel pedig nagyon jól jársz, hiszen olyan, mintha új ruhákat szereztél volna be, csak épp nem költöttél rájuk egy fillért sem!

Kombinálj ügyesen!

Ha túlestél a gardróbban található ruhák átválogatásán, akkor jöhetnek a trükkök! Dobd fel azzal a meglévő ruhadarabjaidat, hogy az eddig megszokott és már unalmassá vált párosításokat elfelejted: kombináld úgy a ruháidat, ahogy eddig nem tetted! Egészen új és friss párosításokkal olyan érzés lesz felvenni a meglévő ruháidat, mintha most vásároltál volna be egy butikban.

Használj kiegészítőket!

Bármilyen, a gardróbodban megtalálható alapdarab újra izgalmas ruhává válhat könnyen, csak a megfelelő kiegészítővel kell kombinálnod! Hordj hosszú, belógó nyakláncokat, színes és mintás kendőket, nagy fülbevalókat és izgalmas karkötőket. Hidd el, az összhatásban nagyon sokat számítanak a kiegészítők, ezért érdemes hangsúlyt fektetned rájuk.

Alakítsd át!

Ha az új divat trend az, amit követni szeretnél, akkor sem kell vagyonokat költened ruhákra: alakítsd át a meglévő ruhadarabokat úgy, hogy a legfrissebb divatnak feleljenek meg. Például egy régi farmerdzseki is lehet a legújabb trendnek megfelelő, ha felfrissíted. Koptasd ki kicsit, hogy retró hatást kölcsönözz neki, varrj rá méteráru boltban kapható foltokat, gyöngyöket vagy épp szegecseket.

Engedd el a fantáziád és hozd ki meglévő ruháidból a legtöbbet!

Provident tipp:

Nagyon sokat spórolhatsz azzal, ha nem költesz folyton új ruhákra! Ha igyekszel kicsit más szemmel, kreatívan tekinteni a meglévő ruhatáradra, akkor új lehetőségeket látsz majd meg ruháidban, és élvezettel fogod hordani a fillérekből átalakított darabokat!

 

Neked is van tipped gardróbfrissítésre? Írd meg nekünk kommentben!