Provident
blog

Bemutatkozik a Provident Start Kölcsön!

Ismerd meg legújabb termékünket és valósítsd meg régóta dédelgetett terveidet a Provident Start kölcsönnel!

Miért pont ez a kölcsön való neked?

A Provident Start kölcsön 100.000 és 250.000 Ft között igényelhető, ami elegendő lehet ahhoz, hogy elindíts egy új projektet az otthonodban, belekezdj egy képzésbe, tanfolyamba és ezzel akár szintet lépj az életedben. A Provident Start kölcsön egy olyan alacsony összegű kölcsön, amely kifejezetten kedvező feltételekkel igényelhető (THM: 12,7%), ráadásul a rövid futamidőnek köszönhetően viszonylag gyorsan vissza is fizethető.

A többi Provident kölcsönhöz hasonlóan a Provident Start kölcsön esetében is már az elején tisztában leszel minden költséggel, így pontosan meg tudod tervezni kiadásaidat és a költségvetésedet is könnyedén optimalizálhatod.

Provident tipp: Válaszd a Provident Start Kölcsönt, vagy akár a Provident heti kölcsönét vagy havi kölcsönét, és valósítsd meg minél hamarabb az elképzeléseidet, terveidet!

Milyen feltételek fennállása esetén igényelheted a Provident Start kölcsönt?

A Provident Start kölcsön igénylésére akkor vagy jogosult, ha legalább havi nettó 100.000 Ft rendszeres jövedelemmel rendelkezel, és még nem állsz kölcsönjogviszonyban a Provident Pénzügyi Zrt.-vel, illetve a korábbi kölcsöntartozásodat több mint egy éve egyenlítetted ki.

A Provident Start kölcsön igénylésének további feltételei vannak:

  • legalább 18 éves életkor, cselekvőképesség
  • bejelentett magyarországi lakcím
  • érvényes azonosító okmány
  • saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (kivéve, ha az Otthoni Szolgáltatást veszed igénybe)

Nyerj betekintést a Provident Start kölcsönnel a termékportfóliónkba! Segítünk közelebb hozni a régóta vágyott céljaidat, terveidet és elképzeléseidet!

Gyors és egyszerű hitelügyintézés jellemzi a Providentet, így visszahívás kéréssel vagy telefonhívással (+36 1 99 99 609) is fordulhatsz hozzánk, vagy a kalkuláció kitöltésével egyidejűleg is kérheted a visszahívásunkat, melyre mi gyorsan visszajelzünk, pozitív hitelbírálat esetén pedig akár rövid időn belül is hozzájuthatsz az igényelt kölcsönösszeghez!

Provident Start kölcsön példa: 200.000 Ft összegű, 18 hetes futamidő és THM 12,7% esetén a fizetendő teljes összeg 204.400 Ft, a heti törlesztőrészlet összege 11.356 Ft (kölcsön átutalással).

Igényeld a Provident Start kölcsönt gyorsan és egyszerűen!