Provident
blog

Bemutatkozik a Provident Start Kölcsön!

Ismerd meg legújabb termékünket és valósítsd meg régóta dédelgetett terveidet a Provident Start kölcsönnel!

 

Miért pont ez a kölcsön való neked?

A Provident Start kölcsön 50.000 és 200.000 Ft között igényelhető, ami elegendő lehet ahhoz, hogy elindíts egy új projektet az otthonodban, belekezdj egy képzésbe, tanfolyamba és ezzel akár szintet lépj az életedben. A Provident Start kölcsön egy olyan alacsony összegű kölcsön, amely kifejezetten kedvező feltételekkel igényelhető (THM: 8,3%), ráadásul a rövid futamidőnek köszönhetően viszonylag gyorsan vissza is fizethető.

A többi Provident kölcsönhöz hasonlóan a Provident Start kölcsön esetében is már az elején tisztában leszel minden költséggel, így pontosan meg tudod tervezni kiadásaidat és a költségvetésedet is könnyedén optimalizálhatod.

Provident tipp: Válaszd a Provident Start Kölcsönt, vagy akár a Provident heti kölcsönét vagy havi kölcsönét, és valósítsd meg minél hamarabb az elképzeléseidet, terveidet!

 

Milyen feltételek fennállása esetén igényelheted a Provident Start kölcsönt?

A Provident Start kölcsön igénylésére akkor vagy jogosult, ha legalább havi nettó 100.000 Ft rendszeres jövedelemmel rendelkezel, és még nem állsz kölcsönjogviszonyban a Provident Pénzügyi Zrt.-vel, illetve a korábbi kölcsöntartozásodat több mint egy éve egyenlítetted ki.

A Provident Start kölcsön igénylésének további feltételei vannak:

  • legalább 18 éves életkor, cselekvőképesség
  • bejelentett magyarországi lakcím
  • érvényes azonosító okmány
  • saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (kivéve, ha az Otthoni Szolgáltatást veszed igénybe)

Nyerj betekintést a Provident Start kölcsönnel a termékportfóliónkba! Segítünk közelebb hozni a régóta vágyott céljaidat, terveidet és elképzeléseidet!

Gyors és egyszerű hitelügyintézés jellemzi a Providentet, így visszahívás kéréssel vagy telefonhívással is fordulhatsz hozzánk, vagy a kalkuláció kitöltésével egyidejűleg is kérheted a visszahívásunkat, melyre mi gyorsan visszajelzünk, pozitív hitelbírálat esetén pedig akár rövid időn belül is hozzájuthatsz az igényelt kölcsönösszeghez!

Provident Start kölcsön példa: 200.000- Ft összegű, 12 hetes futamidejű kölcsön esetén a THM 8,3% az éves ügyleti kamat 8,0% (rögzített hitelkamat). A kölcsön teljes díja 2.000- Ft, amely az ügyleti kamatot foglalja magába. A kölcsönt nem terheli egyéb díj, jutalék, költség, adó. Az ügyfél által fizetendő teljes összeg 202.000 Ft, a heti törlesztőrészlet összege 16.834 Ft

Igényeld a Provident Start kölcsönt gyorsan és egyszerűen!