Provident
blog

Vegyél hazait! – Minőségi magyar kozmetikumok

A szépségápolás és kozmetikumok terén is választhatod a magyar márkák termékeit, ezzel pedig támogathatod működésüket! A cikkünkben összegyűjtöttünk néhány olyan gyártót, akiket neked is érdemes lenne megismerned!

Természetes és magyar

A magyar kozmetikumok megbízható minőségű termékeivel a te bőröd is egészségtől ragyogó lesz. Csak válaszd ki a bőrtípusodnak megfelelő lemosókat, tonikokat és hidratálókat és élvezd, ahogy bőröd napról napra megújul.

Természetes magyar szépségápolási termékek

Geek & Gorgeous

A márka alapítója, Rácz Judit, kínzó bőrproblémájára próbált megoldást találni, de olyannyira beleásta magát a szakirodalomba, hogy végül saját termékek létrehozására szánta el magát a nagy múltú Helia-D-vel karöltve.

A magas hatóanyag tartalmú kozmetikumok között normál-, érzékeny- és érett bőrre is találsz olyan megoldásokat, amelyek segítenek, hogy a legjobb formádat hozd. A márka lemondott a népszerű, de irritáló hatású színező- és illatanyagokról is, hogy a szép bőrnek semmi se állhasson útjába.

Ha te is pattanásokkal, tág pórusokkal vagy fakó bőrrel küzdesz, akkor ezentúl otthon is kockázat nélkül használhatod a Geek & Gorgeous hámlasztóit, melyek a Krémmánia olvasói szerint is rendkívül hatékonyak és kíméletesek.

A tiszta, klinikailag is igazolt hatóanyagokkal dúsított kozmetikai termékek a biztonságos otthoni arcápolást keresők körében egyre népszerűbbek, a márka pedig pénztárcabarát áraival is belopta magát a szépülni vágyók szívébe.

Coconutoil Cosmetics

Organikus összetevők, újrahasznosított csomagolások, fenntarthatóság és vegán formulák: ha tetőtől talpig természetes hozzávalókból megalkotott kozmetikumokkal kényeztetnéd magad, válaszd a Coconutoil Cosmetics termékeit. Olyan 100%-ban bio összetevőket találhatsz bennük, mint a mandulaolaj, a kakaóvaj, az argánolaj vagy a sheavaj, melyeket a tiszta illóolajok tesznek teljessé.

Nemcsak problémás bőrödre lelhetsz itt megoldást, de a fogaidat is természetes fogporokkal varázsolhatod ragyogóan fehérré a “zero waste” elve alapján készült bambusz fogkefével. Fénytelen és töredezett végű tincseidbe is új életet lehelhetsz egy szuper hajregeneráló szérummal, de akkor sem kell sokáig válogatnod, ha dezodort, naptejet vagy éppen masszázsolajat keresel.

Ilcsi

Tradicionális alapokon nyugvó, modern igényekhez igazodó, innovációkban bővelkedő márka az Ilcsi. A cég filozófiája az egyszerűség és a természetesség, így minden kozmetikumban élő anyagokat találsz: gyógynövények, gyümölcsök, zöldségek és gyógyvizek adják a termékek esszenciáját. Az Ilcsi azt vallja, hogy a természet minden bőrproblémára kínál megoldást, ezért több, mint 100 féle növényt használnak és minden termékük állati eredetű anyagoktól mentes, cruelty free kozmetikum.

A szépségmanufaktúra legnépszerűbb krémjei között találsz szőlő őssejtes bőrmegújítót, kövirózsa habkrémet, anti-ageing és hyaluron szérumot, valamint 7 gyógyfüves pakolást is, így nemcsak a pigmentfoltoknak mondhatsz búcsút, de száraz, pattanásos vagy ráncos bőröd is újjászülethet végre.

Az Ilcsi az arcápolási rutin kialakításában sem hagy magadra, hiszen a referencia szalonokban bőrdiagnosztikával várnak, de a honlapon is találsz termékválasztási útmutatót.

Adrienne Feller

Prémium natúr kozmetikum a hazai palettán, világhírű magyar termálvízből finom illóolajokkal, melyek testünket és lelkünket is gyógyítják és minden érzékünkre hatnak. Ezt találod az Adrienne Feller kínálatában.

A hidegen préselt növényi olajok hatékonyságát a vitaminok és nyomelemek egyedi aránya adja. Minden termékben 7 magyar gyógynövény különleges erejét tapasztalhatod meg, a 100% vegán, szintetikus összetevőktől és parabénektől mentes receptúrákban.

A referencia szalonokban élheted át igazán, milyen az, amikor a természet és a tudomány harmonikus egységéből született kozmetikumokkal kényeztetnek.

Ha webáruházból szerzed be a termékeket, használd a termékválasztó segédletet, ahol korosztályok, nemek, évszakhoz kötött bőrápolási rutinok, bőrproblémák és terméktípusok szerint csoportosítva találhatod meg a neked legmegfelelőbbet, így az arcápolás otthon is professzionális lehet végre.

Természetes magyar arckrém a szép, sima bőrért

Készen állsz az otthoni bőrápolási rutin kialakítására?