Provident
blog

Spóroljunk együtt appokkal!

Sok kicsi sokra megy: spóroljunk applikációkkal és takarítsunk meg apránként akár egy nagyobb összeget is! Te tudod már hogyan?

Kövessük a kiadásainkat!

A legelső lépés, amit mindenképpen ajánlunk, az a saját pénzügyeink nyomon követése, amihez szintén használhatunk alkalmazást. Több bank kínálja már az ügyfelei számára a saját appját, ezt érdemes letöltenünk, figyelemmel követnünk és levonnunk belőle a tanulságot. Nézzük meg, hogy mire költünk rendszeresen, mi jelenti a nagyobb kiadásokat és gondoljuk végig, hogy hol lehetne esetleg meghúzni a határt. Ez a módszer azonban elsősorban akkor hatékony, ha többnyire a bankkártyánkat használjuk a vásárláshoz.

Provident tipp: Válaszd a Provident heti kölcsönét, vagy akár a havi kölcsönét, ha csak egy kis plusz kell a tudatos vásárláshoz!

Már kifejezetten erre a célra készült appok is léteznek, mint a Koin, itt már teljes egészében rajtunk áll, hogy mit vezetünk fel, (kivéve, ha megadjuk az appnak a hozzáférést a bankkártyánkhoz). A tudatosságunkért cserébe azonban interaktív ábrákat, emlékeztetőket kapunk, ezzel is könnyebbé téve a kiadásaink és bevételeink kezelését. Költségvetés készítéshez mindenképpen hasznos lehet ez az app is, de a Spendee és a Wallet is sokak kedvelt spórolós applikációja.

Használd ki a kuponokat!

A Facebook és az Instagram világában számtalan olyan csoportot és oldalt találunk, ami egy helyre gyűjti a kuponkódokat, elég csak céltudatosan keresnünk. Ruhavásárláshoz például az AboutYou egy népszerű oldal, a Facebookon is találunk olyan csoportot, ami az itt felhasználható kedvezménykódokkal foglalkozik, csak rá kell keresnünk arra, hogy About you termékek kódok. Instagramon pedig, egy mostanra nagy népszerűségnek örvendő oldalt, a Kuponmamit találjuk, aki napi szinten gyűjt össze többféle kategóriából kedvezményeket. Ezt mindenképpen érdemes követni, ha háztartási eszközt, sminket, ruhát, vitamint vagy éppenséggel bútort vásárolnánk, a sort pedig még sokáig folytathatnánk.

Legyünk mindig kreatívak, ha valamit vásárolni szeretnénk, előtte keresgéljünk, hátha találunk egy olyan oldalt a közösségi médiában, ami olyan kupont is gyűjt, amire nekünk van szükségünk. Ha mást nem, az árukereső oldalát mindig használjuk, hogy a legjobb áron jussunk a termékekhez!

Spórolj te is az appok segítségével!

Töltsd le az áruházak, boltok applikációit!

Ma már sok üzlet készít saját applikációt, amin keresztül jutalmazni tudja a hűséges vásárlóit. Ilyen például a Lidl Plus, ahol bizonyos termékekre kuponokat találunk, de az akciós újságot is végig böngészhetjük ezen a felületen, bizonyos összeg feletti vásárlást követően pedig ajándékot is kaphatunk.

A háztartásokban népszerű drogéria, a DM is kínál egy saját applikációt, itt pontokat gyűjthetünk: minden elköltött 300 Ft után 1 pontot írnak jóvá, beváltáskor pedig 1 pont 3 Ft-ot ér. Nincs más dolgunk, mint letölteni az dm App-ot, aktiválni a kuponokat, használni a DM Active Beauty kártyánkat és beváltani a pontjainkat, ha már elegendő összegyűlt.

Használjuk ki a pontgyűjtő kártyákat!

A legtöbb áruházláncnak, ha saját applikációja még nincs is, de törzsvásárlói- vagy pontgyűjtő kártyája nagy valószínűséggel igen. Ezek ugyanúgy kedvezményt biztosíthatnak számunkra, így mindenképpen érdemes igényelni, ha többször is ott vásárolunk.

Spórolj velünk! Te letöltötted már az applikációkat?