Provident
blog
Valósítsd meg a terveidet idén nyáron!

2019-07-08

Tudatos tippek

Valósítsd meg a terveidet idén nyáron!

Ha már régóta lapulnak a fiókodban olyan tervek, ötletek vagy célok, amihez egy kis segítségre van csak szükséged, akkor itt az idő, hogy leporold és megvalósítsd őket! A Provident havi hetes kölcsöne most fix 7%-os kamattal és egy kényelmes,  36 hónapos futamidővel támogatja, hogy előrébb léphess!

 

Mit kell tudnod a kölcsönről?

A Provident Havi hetes kölcsöne szabadon felhasználható, a THM 7% marad a teljes futamidő alatt, ami 36 hónap, vagyis 3 év. Az igényelhető teljes felvehető összeg 1 200 000 és 1 500 000 között jelölhető meg, egészen 2019 szeptember 2. napjáig, amíg ez a lehetőség tart. A kölcsön igényléséhez feltétel a betöltött 18-ik életév, a minimum 250.000 forint összegű igazolt, rendszeres jövedelem, érvényes azonosító okmány, saját bankszámla valamint bejelentett magyarországi lakcím. A feltételek teljes listája a Provident oldalán olvasható!

 

Mire használhatod fel a Provident Havi 7-es kölcsönt?

Mivel szabadfelhasználású kölcsönről van szó, így a felvehető 1 200 000 és 1 500 000 forintos összeget arra használhatod, amire éppen szükséged van.

 

Lakásfelújítás és korszerűsítés

Már régóta nézegeted a nyikorgó konyhaszekrényt, amiben a polc is néha leszakad? Az étkezőasztalt is kinőttétek már, nem is beszélve arról, hogy szükség lenne egy nagyobb hűtőre vagy egy tűzhelyre, amiben nem ég oda az étel? Használjátok konyhafelújításra a kölcsönt és alakítsatok ki egy olyan teret magatok számára, ahol kényelmesen elfér az egész család!

Olvasd el cikkeinket, amiben nem csak abban segítünk hogyan készülj fel a felújítási munkákra, de hasznos tippekkel szolgálunk a konyhafelújítás terén, de a tűzhely és a hűtőszekrény kiválasztásánál is számíthatsz ránk!

Hasznos tippjeink segítségével a festéshez és a burkoláshoz is inspirációt gyűjthetsz!

 

Okos otthon kialakítása

A kölcsön segítségével akár az otthonodat is „okosíthatod”, olyan eszközökkel és rendszerrel szerelheted fel, amik segítenek abban, hogy a későbbiekben energiát spórolhass! Az okos otthon rendszerek segítségével egy központi kezelőfelületről irányíthatod az összekapcsolt rendszereket, amik optimális működést biztosítanak mindenhol a lakásban. Ezzel lehetőség nyílik akár távolról is irányítani a fűtést, felhúzni a redőnyöket vagy lekapcsolni a világítást. Egy okos otthon kialakítása már néhány százezer forinttól kezdődik, ami az alapokat tartalmazza csak és attól függően, hogy mennyi mindenre szeretnénk, hogy kiterjedjen és milyen kiegészítőket tartalmazzon, emelkedik az ára.

Cikk sorozatunkban összefoglaltuk, hogy mit érdemes tudnod az okos otthonokról, az energiamenedzsmentről, sőt az okos otthon kiegészítőkről is!

Készen állsz a terveid megvalósítására?